Onsdag och arbetsdag

Jo precis idag börjar arbetsveckan för mig. Det känns konstigt men det får gå det också. Alla arbetskamrater blev i alla fall jätteglada över att se mig =) Så det känns skönt. Det ligger heller inte så mycket arbete och väntar på mig så jag får mjukstarta lite, vilket känns super skönt!

Idag så känner jag mig så grymt shopping sugen.. Inte bra för plånboken men jag har sett en sån fin liten sak på Malins blogg, som jag bara måste få tag på!! Visst är den fantastisk?!

184244-11

Sen har jag även sett två underbara klänningar som ochså är ett MÅSTE!! Ja menar nu är alla räkningar betalda så nu kan man väl få unna sig lite saker =) Får väl skaffa ett andra jobb istället!!
                           184244-13        184244-10             


Visst är de urläckra ;) VILL HA!!!


Ta hand om er nu alla mina goingar!! 


Slösa mycket pengar på er själva ;)


Charlotte ♥


                 


Tisdag

Tisdag då, ställde klockan eftersom jag trodde att jag skulle kunna gå till jobbet men det gick inte så det var bara att stanna hemma.. Älsklingen kom med tv-spel till mig och vi satt där och spelade en stund.. =)

På eftermiddagen ringde min syster och frågade om jag kunde komma och hämta henne så då var jag snäll och gjorde det. Efter det blev jag bjude på middag hemma, Biff stroganof, Mm gott!

När maten var uppäten gick jag hem för att planera en träning till mina 96-tjejer, eftersom jag mådde mycket bättre..
Det blev en tuff och riktigt jobbig träning för dem och jag kan säga det att om deras blickar kunde döda så hade jag vart sten död nu ;) Men men det får jag ta för det ger dem massor, men de förstår inte det riktigt än bara =)

Hem och vila för att orka upp och jobba!!

Ingen bra kväll och natt sen (orkar inte berätta om det) Men tack älskling för att du kom och tog hand om mig! Var livrädd =/

Du är det finaste och dyrbaraste jag har ♥♥♥

Måndag men ingen ny arbetsvecka =(

Nej precis det blev inget arbete för mig inte för jag låg sjuk... Låg hemma och tittade på tv  och min finaste prins kom och tog hand om mig!! Sen sov hann hos mig!! Vilken gentleman han är ;)

Älskar dig ♥

Söndag och Vinst ;)

Söndag, sov länge och sedan var det dags för mina flickors tredje match!
Samlingen skedde 11,30 och matchstart blev 12,25. En ordentlig uppvärmning som de klarade alldeles utmärkt! Vilken diciplin jag har på dem ;) Hihi!!

Efter 40 minuters otroligt bra spel och bra coachning såklart (haha, jag tar cred för den ;)) så vann vi med 10-6!!!!
Så GLADA vi var efter det =)

När matchen var klar åkte jag och pappa iväg för att handla mat... Sedan åkte jag och hämtade min älskling!! Vi lagade mat tillsammans och satt sedan och slappade framför tv:n...

Lördag

Jahapp lördag morgon då, vaknade tidigt med älsklingen vid min sida som låg och snusade gott..
Jag gick upp och gjorde en god frukost åt oss. Efter några timmar så åkte vi en sväng till torget för jag skulle hitta en bra present till mamma.. Jag hittade en fin grön tröja på Kapp Ahl som jag bestämde mig för att köpa. Sedan åkte vi hem, lagade lite mat och diskade efter fredagens middag.

Efter det gav vi oss av till mina föräldrar och tjötade lite, sedan avr det dags för älsklingen att åka hem och jobba lite och jag gick hem till mig och började plocka lite med tvätt och så..

Sen kom pappa över och vi tog oss en promenad med Bamse i kylan. När promenaden var slut så var vi båda kalla och jag gick hem och tog mig ett varmt bad..

Sedan gick jag över till familjen igen och tittade på Melodifestivalen! En bra omgång faktiskt, tyckte det var väldans synd att inte Christer Lindarw gick vidare, jag menar finns det någon som är snyggare, som kvinna då!! Och som man också förstås =)

Sen var det sovdags, Zzzz

Fredag

Japp fredag eftermiddag och ganska stressad, jag skulle hinna med att städa lägenheten, städa, laga mat, duka fint, duscha, hämta min syster från skolan och sedan iväg för att hämta Birgitta! Jag och älsklingen skulle nämligen bjuda henne på en middag!!
Sen skulle ag dessutom tvätta...

Blev väldigt mycket kaos, slutade dock 12 från jobbet så jag hann men jag blev stressad och tyvärr gick det lite ut över min älskling!! FÖRLÅT!

Men allt fixade sig till slut och det blev en underbar middag, Hasselbackspotatis med fläskfilé och en god sallad! Under middagen fick jag tyvärr springa fram och tillbaka mellan tvättstuga men det gick fint!

Efter många timmar med skratt och god mat körde vi hem Birgitta och sedan åkte vi hem och myste framför tv:n till vi somnade i varandras armar =)

Over and out

Tänkvärt!

Asså snö är verkligen sååå mysigt NÄR MAN SITTER INNE, men verkligen inte när man ska ut och gå och absolut inte vid bilkörning!! Mötte två cyklister när jag åkte till jobbet i morse, vad tänker man då med?!

Min syster såg krocken vid Mölndal igår ich tyvärr så omkom mannen i bilen =( Hon såg att det fanns två barnstolar där i så han var även småbarnspappa!! Fy fan vad snön kan ställa till med!! Stackars familjen!! Sitta hemma och vänta på pappa sin och så kommer det ingen! Utan bara ett besked om att han inte finns mer!! :(

Skänk alla en tanke som mister nära just nu!! ♥♥

Ta väl hand om er nu i snöyran!!

Snö?!


Herregud, vad är det här, ropar jag när jag vaknar på morgonen idag?!
SNÖ!! NU?!
Är det inte februari nu?
Vi hade ju en hel december som verkligen lös med sin frånvaro på snö och så kommer det en hejdundrande storm nu, fattar ingenting, jaja.. Idag får man då åka pulka och ha snöbollskrig med sin älskling =) Det ska bli skit skoj!! Har nästan inte åkt pulka sedan barnsbenen och det är verkligen tråkigt för pulka åkning det är något som är skoj =)

184244-8

I eftermiddag ska jag också åka med pappa till vår frisör för att klippa oss, ska bli skönt att bli av med lite hår, har ju inte klippt mig sedan november :s Haha!! Men idag smäller det, tror det blir kort hår den här gången, men vi får se vad som händer! Får se vad Marie och älsklingen tycker!!

Snart ska jag även färga älsklingens hår, han har bestämt att han ska ha brunt nu,
tror det kommer bli super fint!!



Hm vad finns det mera att berätta då, sitter just nu på jobbet i pojkens gosiga tröja..
Luktar som honom och jag saknar min bäbis massor!! 
♥ Älskar dig!! ♥

Ta hand om er där ute i snön, inga vurpor eller så ;)

Puss och Kram (vi ses på stan) ;) ♣

2 månader ;)

Ojoj, glömde ju totalt att uppdatera bloggen igår, hade ju så fruktansvärt fullt upp på jobbet. Det är väldans mycket som ska vara klart nu! Men det är skoj och man känner att man faktiskt gör någon nytta :)

Helgen då: Var väldigt lugn, var mycket med Ella, världens snällaste barn, får nog leta länge innan jag hittar en som henne igen.. ;) Älskar henne!!

Sen såg jag Melodifestivalen med pojken och vi gjorde en kladdkaka tillsammans, SUPERgod men också Superonyttig, haha men strunt i det, får helt enkelt bli mycket träning nu =)


Idag är det två månader med dig älskling och dessutom är det Fetisdagen idag så jag antar att du vill ha en liten semla =) Hihi!!


Ikväll blir det träning med tjejerna igen, hoppas den går bättre än lördagsträningen men det ska den nog allt göra hoppas jag!!


Och en sak till mina vänner, uppskattar verlkligen någon lite kommentar eller så, är så tråkigt att skriva en massa utan att få någon respons.. Jag ska inte hota med nerläggning som en nära vän har gjort (ta inte alls åt dig Anders) Hihi!!

Take care everyone!!!
Puss och pet ;)

Uppehåll

Nu tar bloggandet ett uppehåll över helgen, eftersom jag ska tillbringa all min lediga tid med min prinsessa, Ella!! (L)

Min älskling ska jobba hela helgen men jag hoppas han kommer och sover hos mig i helgen iaf!!
Saknar honom så fort han är borta!!

Jaja ha en kanon helg nu allihop!!

See ya!!

Underbar dag men nu tillbaka till vardagen ;)

Åh vad fint du hade gjort igår älsklingen, kommer hem till dig, det är mörkt i lägenheten med ljus överallt!! Du leder mig in i vardagsrummet där du dukat fint och maten ligger redan på faten.. Så fint du lagt upp det och sikken god mat!! Du kan ju verkligen laga mat, det var jättesmaskigt!! Hihi blir jättehungrig när jag tänker på den goda maten!!

Sedan var det efterrätt, glass i form av ett hjärta med bananer runt om och kiwi på, så gott så gott!!

Sedan tog du med mig in i ditt rum där det väntade presenter och massa mys!! Jag älskar dig så fruktansvärt mycket bejbi!!

När klockan slog nio åkte vi hem till mig för att sova lite, men först fick jag den alldeles mest fantastiska ryggmasagen!! Jag somnade (och dreglade ;)), hihi!! Det var alldeles underbart!!

Idag väntar en vanlig dag igen, det ska hem och städas och diskas efter jobbet och självklart laga lite mat!! Ikväll kommer min kusin ner till Göteborg tillsammans med hans fru och deras 8 månaders Ella, min Ella! Hon är ju bara föööööööööör underbar!! Önskar att jag också får ett sådant underbart fint barn!!
Ska passa henne imon när de andra åker till Ullared, ska bli så skoj!! Får se hur jag klarar det men det ska nog gå bra, hon är ju trots allt hela åtta månader gammal :) Sååå fin!!

Ne men nu måste man nog jobba lite också så man kommer hem i tid och kan städa, jippie (inte alls ironsik där, jag lovar, haha).

Take care everyone!!

See ya // Charlotte ;)

56 dagar och Alla hjärtansdag!!



Alla Hjärtansdag!!

184244-7

Min första Alla (L)dag tillsammans med min älskling idag!
Han har lovat mig en överraskning efter jobbet och jag måste säga det att jag är jättenyfiken :)
Han vaknade i morse och mådde inte alls bra så jag fick ta hand om honom lite innan jag åkte iväg till jobbet, ville ju helst stanna hemma tillsammans med honom men man får ju inte alltid som man vill!


56 dagar tillsammans med dig idag Michael!!
Du gör mig till världens lyckligaste tjej!!



Om jag kunde skulle jag plocka ner alla stjärnor till dig min finaste nallebjörn!! (L)

(L) Kyssar min prins (L)


Mine!

184244-6

Älskar min Helén!!

Så glad!!

Jag är så himlans glad idag!! :)
Dels för att solen skiner och sen kom min älskling upp till mig på jobbet idag och överraskade mig :) Sedan åkte vi hem till mig och åt lite lunch och myste lite. Efter det var jag tvugnen att åka tillbaka till jobbet igen och älsklingen skulle iväg till Mölnlycke igen, där han är hela helgen och LANAR (tror det heter så).
Han åkte igår eftermiddag så jag fick inte säga hejdå till honom, men otroligt glad att han kom hit!! Han hade vart på arbetsintervju på morgonen på ett bemanningsföretag! Hoppas så på att han får det, för då kan han ju flytta till mig :) Eller vad säger du?! Så vi kan ta hand om våran bäbis till sommarn!! :)

184244-5



Igår blev det tyvärr inte mycket städ utan mest tvättning, så idag när jag väl kommit ifrån jobbet så ska det hem och städas!! Ser ut som *** ;D hemma... Hihi!!



JAG ÄLSKAR DIG MICHAEL!!

8/2


Jaha då ska vi alltså se vad som händer idag, hm.. Antagligen inte så mycket.. Jag ska vara i tvättstugan hela dagen, massa tvätt på bara två veckor, förstår inte detta :) Sen tänkte jag även att jag skulle ta och städa genom lägenheten ordentligt, för det har jag inte gjort sen den 23 december, alltså julstädningen :)
Var ju tvungen att imonera lite på farmor då eftersom hon skulle bo hos mig över julen :) Vi hade det jättemysigt verkligen :) Jaja nog om det! Blir en jättestädning idag iaf :) Ser fram emot detta väldigt mycket, NOT :) Haha!! Jaja men det är sånt som måste göras ibland och det är så himla skönt när man sedan är klar och ser det fina resultatet!!

Vad hände igår då? Jo då jobbade jag, sedan åkte jag hem till min kära syster och åt middag tillsammans med henne!! Underbar tjej :) Sedan var det hem och sortera alla papper som nu har legat i garderoben i en stor hög, haha inte bra, jag vet ju knappt vad jag har ju.. Men nu har jag koll iaf, sitter bakom olika flikar så nu hittar man lätt alla "viktiga" papper man måste ha när man bor själv.. Shit har aldrig förstått mig på sådant men de kommer väl antar jag.. Jaja!! Alla räkningar hittade jag även, inga små summor där inte..

Ja till kvällen kommer sedan min älskade pojkvän, då ska det mysas ordentligt eftersom han åker ifrån mig hela helgen! Men det ska säkert gå bra, jag får helt enkelt hitta på något annat skoj!!

Tänker på dig hela tiden min älskade Helén, vi måste ses snart!!

184244-4

Over and out!!


Saknar er!!


Sitter och tänker på dig nu farfar. Jag saknar dig så mycket! Det gör så ont i mig när jag inser att du inte kommer tillbaka till mig!! Men jag hoppas att du har det bra uppe i himlen, du är en ängel nu, en ängel som vakar över mig dag och natt!! Jag älskar dig, det hoppas jag att du visste!!

Jag älskar dig också mormor och saknar dig. Det går inte en ända dag utan att jag tänker på er!!
Men jag hoppas innerligt att ni har det bra där uppe och tar hand om varandra. Jag tar hand om farmor här på jorden. Men snart kommer jag upp till er! Vill inte leva utan er, det är alldeles för tungt!! Bördan väger ton!! Inte alls skoj!! Nu behöver jag ermer än någonsin!!

Jag älskar er mina änglar!!

184244-3

1999 lämnade ni mig.
Men ni finns alltid i mitt hjärta!
Den största platsen fick ni och där kommer ni bevaras ända till jag dör, ingen kommer någonsoin kunna ta den ifrån er! INGEN!!


Saknaden är enorm men JAG ÄSLKAR ER!!

Mimmi och Fajfaj

Zombie ;)

Jaha då var det onsdag igen och ännu en dag på jobbet. Idag är man trött som bara den.. Sitter som en zombie här på jobbet och ska försöka arbeta lite, hoppas att denna dag går fort så jag får åka hem och mysa med min syster och somna tidigt :)

Igår då var det ungdomsmottagningen, inte så mycket att vara nervös för, jag träffade världens underbaraste människa och allt gick jättebra!! Skönt :) Sedan var det hem och laga mat med pojken, det blev wok med ris, riktigt gott faktiskt.. Gurkan var också god älskling ;)
Efter middagen var det bara att byta om till träningskläder och sedan bege sig bort till mina flickor 96, underbara tjejer som jag tycker om otroligt mycket :) Och de säger att de tycker om mig också, så det är ju bra!! Hihi!!
Träningen gick okej, fick ta i en del men det lönar sig i det långa loppet.. Blev nog en bra träning trots allt!! Tjejerna tyckte det iaf, och Susanne och Malin (TACK för att ni finns!!)

Efter träningen åkte jag hem och ringde till älsklingen och frågade om han kunde komma bort, kände mig lite nere.. Efter 20 minuter ungefär så kommer han andfådd och knackar på dörren.. Han hade sprungit hela vägen hem till mig för han trodde det hade hänt något.. Åh min älskling, du är alltför söt!!

När han väl kommit in så tittar han på sin hand och då har det börjat stört blöda igen.. Det var nämligen så att efter middagen så skulle han ställa sig och diska och då gick ett glas sönder oh han skar sig väldigt illa, han blödde jättemycket och har ett stort djupt sår.. Inte alls skoj, får nog åka till doktorn med honom sen och kolla upp så det inte blir mer effekterat! Sen så hade jag inga plåster hemma heller så vi fick gå över till mamma och pappa för att hämta det och mamma kollade såret och tryckte och gjorde rent och älsklingen tyckte det gjorde jätteont, lilla stackaren :( Det blir säkert bra snart!!

Sen blev klockan 21 och det var dags för sista avsnittet av Gray´s Anatomy, ett såå spännande avsnitt och det slutade med att jag grät som aldrig förr när avsnittet var slut.. Tur att älsklingen var där och tröstade mig!! Somnade tillslut när klockan blivit över ett och sedan ringde klockan halv sju i morse, inte konstigt att jag är trött idag.. Får lägga mig jättetidigt idag ju :)

Hoppas ni njuter av min blogg ;) Haha!! Äntligen har jag än :)

Take care

Your cincerly  Charlotte

Min!!


Ville bara berätta att jag har världens finaste älskling!!
49 dagar tillsammans med dig nu, jag måste vara världens lyckligaste tjej!!


184244-2

Jag älskar dig!!!


Hej allihop!

Nemen hej alla goa och glada!

Nu har jag också en sån här liten rolig blogg där ni kan komma och hälsa på och få reda på lite av vad som händer i mitt liv!!
Just nu sitter jag på jobbet med en jättehög av fakturor som ska stansas in och betalas =)

I eftermiddag ska jag och älsklingen till ungdomsmottagningen, inget jag ser fram emot kan jag säga men det är ett måste helt enkelt!!

I helgen har det hänt en del skojsigt!!
Fredagen började på jobbet, sedan var det hem och handla inför kvällen när mina handbollsflickor skulle komma hem på filmkväll.. Blev massa godis, popcorn och chips!! Sedan hämtade jag älsklingen som skulle vara med och hjälpa mig med dessa 15 tio-åriga flickor!
Hämtade dem klockan sex och sen var det hem till mig och titta på Ice Age 2. Men jag såg inte så väldans mycket av den tyvärr, för det spilldes dricka och popcorn och godis flög hej vilt.. Men men skoj hade vi iaf!!

Lördagen var det sedan träning tillsammans med dem och det gick galant, hade dem själv då och de var väldigt duktiga och lyssnade!!
Efter träningen så träffade jag syrran min och vi åkte och handlade mat för vi skulle bjuda pappsen på middag!! Wokad kyckling med grönsaker och ris blev det, mums!
Sen blev det melodifestivaltittande med systeryster och sedan så somnade vi i varsin ända av soffan!!

Upp tidigt på söndagen för att spela match med tjejerna Då stod Wasaiterna som motständare men det gick inte hela vägen utan vi förlorade med 6-5, det kändes verkligen jättetugnt, men vi kommer ta nya tag, det lovar jag!!

Nu är det ny vecka, jobbet ligger framför mig så det är bara att fortsätta!!

Take care!!

Puss och kram

RSS 2.0