Which Hollywood Superstar Are You?

I'm Richard Gere
Charming, sophisticated and drop-dead gorgeous - there is a lot more to you that what meets the eye (which in itself is certainly very attractive too!). As a veteran in your field, your experience really shows in everything you do. You are a passionate person and stand aggressively for what you truly believe in - and are willing to fight for it to the end.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Det är rätt skönt att vara ledig ibland! Vi har projektarbete nu över påsken och det här så förhoppningsvis får jag också lite ledigt..
Det är bara bra här.. Sista Coop-jobbdagen ikväll, sen jobbar jag inte på nästan 2 veckor. SÅ skönt!
Hur är allt med dig?

Ha en fin dag! Kram!

2008-03-17 @ 08:08:17
URL: http://tusse.tjejsajten.se
Postat av: Mindy

Godmorgon snäckan! Snöar,,,inte här i Malmö...här är det 8 grader och soligt...kan inte bli bättre,,såg det på nyheterna att det skulle snö längre upp i landet..hoppas att man slipper,,nu är det snart påsk och så,,då vill man ha det grönt utomhus...Min helg har varit hur bra som helst..Ha en bra start på vecka snäckan..kram kram

2008-03-17 @ 08:33:53
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Mindy

Helgen har varit en lugn & skön helg med min kära..Hade middag hemma hos oss för hans pappa & fru så det var trevligt sen såg vi på melodifestivalen..sen på söndagen blev det att vi åkte till ett köpcenter och strössade runt,,sen har man bara slappat och inte gjort så värst mycket...så en skön helg,,snart är det helg igen,,går inte klaga.. Denna måndag ska jag bara ta det lungt fram till 12 tiden för då ska jag åka ner till stan coh gå en runda sen möta upp min kära på lunch,,sen blir det att jobba i kväll...så det blir nog en bra måndag...Känns lättare att jobba denna vecka för man vet att snart är det lång helg :) HA en skön måndag.. kram kram

2008-03-17 @ 08:48:52
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: carro

Tack!
Usch för snö :/
Ha en bra måndag! kram

2008-03-17 @ 09:47:41
URL: http://carroat.blogg.se
Postat av: Laaarsson

Ja det här är bara hemskt jobbigt. Så komemr det säkert töa och bli jätteslaskigt överallt :( och visst piggnar man till otroligt när man får lite soL! det som var så fint igår!!!! Då trodde man nästan Fröken Sommar var på väg tillochmed! Jaja får la hoppas det försvinner snart :)
Jomen 2 veckor borde ni ju fakitskt hinna packa det mesta på! Också hinner du nog sova en stund när du kommit hem från jobbet så du blir lite piggare :)
Det ska jag göra iaf! Blir så dumt när de visar Wallander så sent på söndagar hehe
ÅÅÅÅ ULLARED! jag älskar den affären!! det var längesen.... Ikea är också bra iofs, ska också dit nån dag iveckan :)
Det är jättesegt på jobbet här nu. Inget alls att göra. men det är ju lite bra också så kan man sitta här haha
Hur har du det då? mycket som vanligt?
kramkram

2008-03-17 @ 10:29:12
URL: http://bestick.blogg.se
Postat av: Laaarsson

ja nä usch fy för snö.. kunde det inte komma nått på julafton behöver det minsann inte komma nu heller!

hmm stansa ? vad är det du jobbar med ? Gött att du får lite lagom jobb äntligen iaf :) Verjar ju som om du haft tillräckligt övermycket att göra innan..

SMART att spela in wallander, det kunde jag ju tänkt på. haha är dödens trött nu, går ju också upp vid 5, börjar jobba 6. Jag förstår inte varför de ska börja sända det så sent, också ska de ha nyheter mitt uoo i allt. Skitkass, det är ju ändå väääldigt många procent av svenska folket som ska upp tidigt på måndgarna liksom!
Whiiii lååånghelg ja!! underbart härligt!!!!!!! Ska du göra nått kul i påsk då?
kraaaaam

2008-03-17 @ 10:41:11
URL: http://bestick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0