God natt!

Hej fina!
Nu är det dags för mig att säga god natt.
När vi vaknar imorgon är det sista dagen på 2008.......

Ska lägga mig med en br bok sen kommer jag nog somna gott i älsk famn.

Kärlek i vintermörkret

Tisdag

God morgon kära vänner!
Näst sista dagen på 2008... Hur känns det? Jag vet inte, känns alltid konstigt att börja ett nytt år men det ska trots allt bli skönt. Hoppas på att nästa år blir ett bättre år. Säger inte att detta året inte har vart bra, absolut inte. Jag har förlovat mig, min kärlek till M har vuxit, jag har fått träffa min Ida hela fyra gånger, vi har haft underbara fester, jag och M var i Turkiet och hade en underbar vecka, jag fyllde 21, vi hade en fin julafton, jag har fått mycket beröm för min tränarroll, ja det finns mycket men året har också inneburit massor med sjukdomar för flera av mina nära och kära. En av dem kommer kanske inte ens klara sig. Åh jag vill inte att det ska vara såhär. Cancer, cancer - En hatat och farlig sjukdom som dyker upp i alla olika former.....

Låt 2009 bli ett friskt år, ett lyckligt år. Låt mina föräldrar få fira sin 50-årsdag utan att behöva tänka på dödsfall.
Låt oss alla få njuta av varandra.

Happy tisdag!

Kärlek

Måndag

Det går bra på jobbet idag, känner mig lite ringrostig i min stansande men det kommer nog snart tillbaka :)
Har ju trots allt bara varit borta tio dagar fastän det känns som lite mer.

Nu är det snart lunch för min del för magen börjar kurra rejält nu.
I matlådan finns idag potatisgratäng och ytterfilé. Mumma!

Back in business :)

Hej mina vänner!
Idag är det måndag och jag är tillbaka på jobbet. Jag trodde att det skulle vara jobbigt, jag har ju ändå vart ledig i tio dagar nu men det känns bra. Skoj att träffa arbetskamraterna igen och att ha mycket att glra :)

Känns bra att sitta här och knappa på tangenterna igen och med detta innebär det ju att jag kanske kommer in på bloggen och uppdaterar lite mer :) Nu blev ni glada va?!

Julen har vart underbar och tomten tyckte jag hade vart snäll i år för massor med klappar blev det.

Igår var jag och syster på mellandagsrean i stan och fick med oss hem en hel del :) Kul!

Får redovisa vad ikväll!

Utanför fönstret är det massor med frost på träden och det ser fint och rofyllt ut. Ska vi äntligen få lite vinter?

Happy måndag...

Kärlek till er alla!

God Jul

Inne en snabbis för att önska er alla underbara en God Jul!
Jag lever och njuter i fulla drag av ledighet, julmat, godis och att umgås med familj och vänner!

Ta hand om er!

Kärlek i mängder

God morgon tisdag!

Hej på er!
Uppe med tuppen idag då jag håller på att tvätta för fullt. Skönt att bli av med all smutstvätt innan julen kommer :)
Om en stund tänkte jag ta tag i grovrengörningen här hemma. Det behövs diskas, dammsugas och tvättas golv. Sen behöver badrummet en rejäl omgång också.

Framår elva hoppas jag syster ringer och säger att hon vaknat till liv för vi ska nämligen åka och hämta farmor på Tjörn. Hon ska fira jul med oss i år också :) Känns skönt. Ingen riktig jul utan henne. Vi har ju bara henne kvar så jag tar vara på varje tid väldigt mycket!

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan de första maskinerna är klara. Sen blir det städ och julmusik :)

Tid kvar till julatfon: 1 dag :D

Kärlek

Underbar helg tillsammans med den bästa!


Här är våra fina klänningar som vi ska ha på nyår antagligen...
Min klänning fick jag av underbara Ida i julklapp :) Tack hjärtat! Fick desutom Mamma Mia filmen :) Jag är nöjd!

Vi har haft en underbar helg tillsammans!
Hmtade henne i torsdags kväll, vi åkte och handlade lite mat och åkte sen hem för att äta gott.
Fredag blev det en lång tur på stan med shopping och lunch på Paprika.
Hem och iväg för att handla julmaten. Sen tittade vi på film och somnade på soffan efter en god middag bestående av taco :)
Lördagen hade vi vår egna lilla julafton på, vi bakade lussebullar, griljerade julskinkan, stekte köttbullar och massa anat gott :) När vi var mättna och belåtna åkte vi en sväng till Liseberg. Åh vad mysigt det var. En julstämning sänkte sig över mig :) När vi kom hem tittade vi på Tomten är far till alla barnen och bytte klappar :) Sen somnade vi återigen framför tv:n.
Igår åkte vi runt och köpte lite extra julklappar, tror jag är uppe i ett 40-tal julklappar nu :) Älskar julen!

Längtar som ett barn till julen :)

På eftermiddagen körde jag henne till tåget och efter det gick hela min familj till kyrkan och lyssnade på ljuvlig musik.
Hem och mysa med dem en stund och sen bar de hem till älskling och jag pussade massor på honom.

Vi hade två år tillsammans i lördags, att man kan vara såhär kär fortfarande är underbart! Jag älskar dig M!

Nu saknar jag min Ida men det dröjer förhoppningsvis inte så långt innan vi ses igen!

Nu ska jag göra mig ordning och åka en sväng.

Hörs senare!

Tid till julafton: 2 dagar

Kärlek

18 december - Ida kommer idag :)

God morgon mina vänner!
Klockan är halv åtta ungefär och jag är på jobbet. Utanför är det kolsvart. Men tycker det är ganska mysigt trots allt, ljusstaken lyser så fint i fönstret och jag lyssnar på ljuvlig julmusik :) Nu längtar jag minsann till jul, känner lite julkänsla. Speciellt när jag är hemma och ligger och tittar på vår finfina gran. Och nu ska jag vara ledig i tio dagar från och med imorgon. Ska bara ta det lugnt och koppla av riktigt mycket.

Ikväll kommer min underbara Ida, Äntligen! Som jag väntat och längtat men nu är dagen äntligen här.
Hoppas hon hinner klart med allt på jobbet bara så hon inte känner sig stressad här nere.

Imorgon blir det spring på stan och Liseberg.

Det blev tyvärr inget Liseberg med älskling igår för det började regna, då är det inget skoj. Det ska ju vara kallt och helllst lite frost :) Men men... Vi åt räkbaguette och mös hela kvällen istället. Innan jag hämtade honom så var jag en sväng förbi min fina Johanna och fikade med mjuk pepparkaka och julmust :) Gav henne presenten också då hon fyllde i måndags, ett par silver örhängen som såg ut som löv, och hon blev nöjd, hoppas jag i alla fall :) Hon sa det!

Nu ska jag jobba på ett par timmar så kanske jag kan gå hem lite tidigare idag, hoppas!

I eftermiddag blir det julavslutning med mina tjejer i handbollen :) Vi ska spela lite och äta bullar.
Ska bli ganska skönt med ett uppehåll. Tror vi alla behöver vara ifrån varandra ett tag. Men nästa år tar vi minsann nya tag :)

Vad ska ni hitta på för bus idag?

Dagar kvar till julafton: 6

Kärlek

17 december

Onsdag idag och näst sista arbetsdagen för mig denna veckan. Sen går jag på tio dagars ledighet :)
Det ska bli så kanonskönt. Börjar ledigheten med besök från min underbara Ida. Kan det bli bättre?! Nej jag tror inte de!

Igår var det träning med tjejerna, var ensam då E-B var sjuk, men det gick bra, vi spelade mest hela träningen och hade roligt som vanligt.

Efter det åkte pappa, jag och älskling ett varv i stan för att kolla lite vart man kan köra upp någonstans. Vet inte när han ska köra men jag tror och hoppas att det börjar närma sig. Sen slipper jag köra mer :) Skönt!

Idag ska jag och älsk åka in till Liseberg och strosa. Ska bli såå mysigt! Man får verkligen julstämning när man går där. All julmusik som spelas och alla ljus som lyser överallt. Dessutom finns det lite "snö" på träden.

Men först blir det jobb ett par timmar som vanligt.

Vad gör ni idag?

KÄRLEK

Mat

Nu ska jag gå och få i mig lite lunch, Pasta Carbonara blir det. Huvudet värker som aldrig förr men jag får ändå gjort mycket på jobbet :) Bra, bra, bra!

16 december

Trött och ledsen idag, trött och ledsen!

Eftermiddag

Nu är dagen slut på jobbet och jag tänkte rulla på Frölunda Torg för att de om jag hittar några fler julklappar. Sen ska jag på ljustearpi, efter det hem och sortera tvätt, börja med middagen, gå ner i tvättstugan och sätta på de första maskinerna, skirva julkort, tvätta golvet, åka en sväng till Maxi, hem till Johanna för att gratta, hem och ta hand om tvätten, sova :)

Ge mig ett par extra timmar!

Ha en fin kväll!

15 december


Vill börja gratta min vän Johanna på hennes 21-årsdag. Grattis gumman!
Måndag morgon idag och det känns inte alls lika segt som vanligt, nej det känns faktiskt bra att vara på jobbet idag, hum undrar vad som hänt med mig? :)

Helgen har iaf varit toppen, i fredags hade jag fixat överraskningsfest för älskling. Blev hur lyckat som hellst. Tack för hjälpen allihop och tack för en underbar kväll!

Lördagen blev en mysdag med städning. Klockan halv nio ringer pappa och frågar om jag inte kan åka bort till Ica Maxi och köpa en ny julgransfot för den hade han lyckats göra sönder när han och mamma skulle ta in granen. Haha! Visst snäll dotter som jag är åkte jag och älksling iväg och när vi kom till dem så tog pappa och älskling en whiskey och vi kom inte därifrån förrän strax innan tolv.

Upp tidigt igår för sista matchen med tjejerna för iår. Förlust tyvärr då vi inte var vakna.

Sånt som händer!

Sen var det stan med syster och Jul på Liseberg. Vilken julstämning man fick! Sista allsången med Lotta också för i år. Hur bra som hellst.

Pappa hämtade oss strax innan sex körde hem oss och sen var det dags för pyntning av granen hemma hos mig och M :) Sååå fin blev den! Kanske ni vill se en bild ikväll?

Ikväll ska jag förövrigt tvätta och skura golvet i köket. Sen ska jag börja göra ordning till min tös från Stockholm ska komma ner hit på torsdag :)

Allt för nu!

Kärlek

Fredag :)

Åh vad jag älskar fredagar, det är något visst med dem... Kan inte sätta fingret på riktigt vad det är men när man vaknar på morgonen så känns det bara bra och lätt är det att komma upp. Kanske beror det på att man vet att imorgon får man sova, Länge! Och planerna för idag är jätteroliga :)

Snön som kom igår stannade inte hos oss, tyvärr :( Nu går jag och hoppas att snön kommer till oss vid jul istället.
Snälla tomten jag vill ha en vit jul! Och jag vill att alla ensamma ska få ha en varm, mysig jul de också!

Igår var våra familjer hemma och firade M, vi hade jättemysigt :)

Granen fick vi hem också men vi hann tyvärr inte klä den då det blev sent och vi var trötta. Jag somnade till och med innan älsklingen kom och la sig, hann som ville mysa.

Idag sitter jag på jobbet som vanligt och har en del att stå i, vilket jag bara tycker är skoj. Om en vecka är Ida hos mig och jag har långledigt. Gissa om jag längtar :)

Vad ska ni ha för er idag?

Jag ska fira lucia och tredje advent på jobbet med glögg och lussebullar :)

Kärlek


Jag ser det snöar, jag ser det snöar...


... det var väl roligt trallalalal :)

FINT :D

Torsdag


God morgon mina vänner!

Vaknade tidigt idag för att gratta älskling med frukost på sängen. Sen öppnade han paket och det bar iväg till jobbet.

Blir jobb till tre idag, efter det ska jag åka med pappa och handla årets gran. Jag har lovat M att vi ska pynta den idag, det är nämligen en tradition han har att göra det på sin födelsedag och jag är inte den som vill förstöra det.

Efter det ska jag hem och dammsuga upp lite och laga mat, sen kommer M hem runt halvsex och gästerna runt sex.
Vi blir inte så många, hans mamma och mormor och så min mamma, pappa och syster. Men det räcker så tycker jag.
Han fyller ju ändå bara 21.

Nu ska jag jobba lite för snart är det morgonfika då man får prata av sig lite :)

Min pojk blir 21 idag :)


Grattis på födelsedagen älskling!

Myskväll

Blev en lugn kväll trots alla måsten idag, jag har tagit det lugnt. Hade högt blodtryck idag när jag var på ungdomsmottagningen så tänkte att jag skulle ta det lite lugnt. Granen köps med pappa imon. Hittade en present till. Köpte mat och kakor inför morgondagen när M fyller 21.
Nu står M i köket och vi har ätit potatismos med köttbullar. Han är så duktig min prins!

Nu pratar jag med min fina H och tittar lite på Bonde söker fru.

Snart är det dags för Grey´s!

Kärlek

Onsdag


Hej på er mina vänner!

Onsdag idag och halva veckan har snart gått. Tycker inte om att det går så fort, jag har massor kvar att göra fram till jul.
Imon fyller älskling år och jag har fortfarande bara köpt en present åt honom. Han önskar sig absolut ingenting så jag har ingen aning om vad jag kan köpa.
Suck!

Idag ska det handlas gran, handlas mat, baka, laga mat, se på handboll, städa, jobba, besök på ungdomsmottagningen, handla present till M, undrar om jag glömt något nu?!
Kan jag inte få ett par extra timmar detta dygn?

Imon är det även en vecka kvar till min snutt kommer ner till Göteborg :) Ska bli så härligt att ta hand om henne!

Nej nu ska jag sätta fart på jobbet!

Kärlek

Tisdag

Hej mina vänner!

Jag hatar läkare, iaf min egen eller inte min men, ah ni fattar.
Hög sänka och bihåleinflamation kom hon fram till på en minut. Lyssnade inte alls på det andra jag sa utan till svar fick jag att det beror på att jag fortfarande är psykiskt instabil. Snälla, hur länge ska jag behöva leva med det?!

Jaja bäst att jobba på här så att jag kan få gå hem och lägga mig, sjukt trött i hela kroppen idag.

Hoppas er tisdag är bättre än min!

Kärlek

Var hittar man...

...Kanelstänger?

Sjuk måndag..



Sjuk idag också men ska ändå spendera några timmar på jobbet. Vill få gjort allt så jag kan vara ledig som planerat runt jul.
Ska till läkaren halv tre för att ta prover och kolla lite andra saker, hoppas hon kan hitta nått, för nu är jag så jäkla trött på att vara sjuk och förkyld hela tiden. Är dessutom alltid trött, hur mycket jag än sover. Suck!

Nu har jag fått gnälla av mig lite så det är väl dags att jobba då.

Kärlek

Julfest med jobbet..

 
 
 
 
 
 
 
Mer bilder från vår underbara kväll kommer senare.
Nu ska jag stoppa i mig två panodil igen och lägga mig, jag är nämligen sjuk, IGEN!
Halsen är svullen och gör ont, kroppen gör ont och febern åker upp och ner som Uppskjutet på Liseberg.
Där har ni min staus.

Vi hörs igen!

Kärlek

Härliga fredag..

Hej mina fina!

Sent inlägg idag. Är på jobbet och pigg även om det var julfest igår. En riktigt bra julfest. Jag hade hur skoj som hellst!
Tror faktiskt att jag har de bästa jobbarkompisarna, jag vet att det är så :) Har nog ett av världens bästa jobb också :)
Jag vet att jag gnällt mycket om jobbet men om jag väger upp de mot allt positivt så vinner det positiva med hästlängder!

Tog massor med bilder under kvällen igår och har ni tur får ni se några :) Men inte idag för kameran ligger hemma och efter jobbet ska jag åka hem till familjen och mysa. Älsklingen ska ju ut med jobbet så honom ser jag inte förrän imon.
Då ska vi ha en riktig myskväll. För på dagen är det ju handboll som gäller.

Nu ska jag jobba en stund.

Happy fredag allihop!

Kärlek

Snart lunch..

Sen är det bara en timma kvar tills jag åker hem och gör mig fin för kvällen. Vet dock inte vilken klänning jag ska ha ännu. Den jag har på bilden under eller en svart med tyll?

Glada torsdag...


Såhär glad är jag idag :)
Det är torsdag, vi ska ha julfest och imorgon är det fredag och sedan helg. Kan det bli bättre än så?

Igår hittade jag första presenten till älskling. Tror han blir nöjd, hoppas det iaf.
Träffade syster, handlade mat och sendan åkte jag hem till älskling för att äta taco och mysa.
Hann men massa annat också.

Idag blir det jobb ett par timmar sen ska jag åka hem, göra mig fin och tillbaka till jobbet för att börja årets julfest.
Blir ett par drinkar och spel och sen beger vi oss mot Kajskjul åtta för att se en show och äta mat.
Spännande!

Vad gör ni denna torsdag?

Kärlek

Snurr snurr...

Sitter mitt uppe i arbetet nu men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite.
Har faktiskt massor att göra idag men ändå snurrar alla tankar runt i huvudet. Både bra och dåliga. Men man fokuserar alltid på de dåliga på något konstigt sätt.

I alla fall, skulle hellre springa på stan nu för att leta julklappar och presenter. Älskling fyller år nästa torsdag och det enda han önskar sig är en extern hårddisk. Men allvarligt hur kul är det att ge bort en sådan? Och är inte de jättedyra?

Har ni några förslag på vad jag kan köpa?

Och snälla fortsätt med tips om hur jag ska få det juligare och mysigare hemma!

Juligare....

Skulle vilja göra det ännu lite juligare och mysigare hemma....
Har ni några idéer?

God morgon onsdag...


Onsdag idag mina vänner och det betyder att halva veckan snart gått :) Skönt! Bara två dagar kvar till helg, en helg som är fylld med handboll. Men ska bli skoj trots allt.

Nervös idag då min fina H ska på operation....

Åh nu kom min underbara arbetskamrat M med en ny vinöppnare till mig :) Hon tyckte den jag har hemma var så dålig och det är den faktiskt. Köpt den på Ikea sa hon, så söt hon är som tänkte på mig då :) Underbara du!

Nu ska jag jobba en stund, i eftermiddag ska jag på möte med systeryster.

Kärlek

Kväller..

Nu sitter jag i soffan med en kopp te och en smörgås. Ska bli gott att få något i magen. Mår bättre nu än i morse så det är skönt.
Jag har vart på träning, plockat all tvätt och sett Sverige spela lika mot Vitrysslan, suck! Såg inte hela matchen så jag vet inte hur de spelade. Missar torsdagsmatchen också men den ska jag be pappa spela in så jag får se deras spel :)
Snart börjar DH och sen blir det sängen och massage av älskling.

Ha en fin kväll!

Kärlek

Mot slutet..

Nu ska jag dra mig från jobbet, hem till syster och laga lite mat ihop innan det blir promenad med Bamse och träning.
Orkar egentligen inget av det här men jag måste helt enkelt.

När jag kommer hem sen ska jag slå mig enr i soffan, tända mitt ljus som ska brinna ner tvåan idag då 2 december snart är förbi och så ska jag skrapa min kalender :)

Igår var det ingen vinst. Hopps på bättre tur idag.

Ni missar väl inte att Sverigens damer spelar idag (handboll såklart!!!!)

Kärlek

Fin utmärkelse



Imorse när jag kom till jobbet såg jag denna härliga kommentar:
Postat av: carro

Du har fått en blogaward från mig, för att du verkar vara en så himla söt och go tjej! kram
http://carroat.blogg.se/2008/december/fin-utmarkelse.html#comment

2008-12-01 @ 19:54:52
URL: http://carroat.blogg.se/

Reglerna för BlogAwarden:
1. Mottagaren av awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till bloggen han/hon fick den ifrån.
3. Sända den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.


Här har ni mina bidrag:
Ida
Hanna
Josefine
Jonna

Josefine
Malin
Caroline

Julstämning


Åh vad underbart det var att sitta och titta på Sannas, Shirleys och Sonjas julkonsert igår. Verkligen längtat efter nått sådant. Satt som förtrollad under en timma. Men julstämningen som infann sig igår med julmusik, adventsljusstakar och tända ljus är som bortblåst idag när regnet öser ner på utsidan.
Tråkigt är vad det är. Snälla ge mig en vit jul i år.........................

God morgon tisdag...

Sådär nu verkar det ju fungera att blogga igen, imorse när jag kom till jobbet gick det inte alls...

God morgon mina fina läsare!

Svart, mulet, regningt och tråkigt väder här i Göteborg idag. Var man trött innan så blir det inte bättre när man tittar ut genom fönstret. Julfeelingen är som bortblåst. Tänk att det bara är tre veckor kvar till den underbara högtiden.

Igår tvättades det, hatar att ha den tidiga tiden på eftermiddagen för tvätten hinner inte bli torr då så nu hänger och ligger de tvätt i hela lägenheten. Får ta reda på det när jag kommer hem.

Träning ikväll men ska försöka få tag i någon som kan ta hand om den då jag fortfarande är hängig. Borde verkligen vara hemma och vila upp mig. Jag måste sluta vara så envis. Måste lyssna på min kropp. Aja bäst att fortsätta här så man blir klar.

Skulle behöva åka och kolla om de fått in älsklingens present idag men får se om jag orkar det.

Vad gör ni idag?

Kärlek

Älskade syster

"If sisters were flowers, I'd still pick you.
I'd let the sun shine so you'd never be blue. I'd show the world how beautifully you grew"

Rubrik

Jag har ingen lust med något idag....

Överraskad!


Nu har min fina Ida bokat biljetter ner till Göteborg för att vi ska få ha ännu en av våra fantastiska helger ihop :D
Hon kommer torsdagen den 18 december och åker hem söndagen den 21 december :) Ska bli så underbart. Få fira liten julatfon med henne. Har hittat den perfekta julklappen, måste gå in och beställa den idag.

Ida du gjorde verkligen hela min måndag nu, känner mig heldålig men när jag tänker på hur bra vi ska ha det så skiter jag i det! Du är min vän föralltid! Jag ♥ dig!

God morgon måndag...

Eller jag vet inte om morgonen är så god men morgon är det ju.
Vaknade med huvudvärk och snorig näsa men sitter trots detta på jobbet. Ingen lust alls men ibland måste man helt enkelt.

Måndagsmornar är verkligen tråkiga och sega. Man har en lång helt ny arbetsvecka framför sig och helgen har aldrig känts mer borta.

Har varit utan handboll på helgen i två veckor nu och jag kan ärligt säga att jag inte saknat det, har varit så skönt att kunna göra vad man vill. Men till helgen slår vi på stort och spelar tre matcher på lördag då vi har New Body cup steg 3 hemma i Grevegårdsskolan, och en seriematch på söndag. Suck!

Idag går jag nog hem tidigare och sedan ska jag försöka ta tag i tvätten. Hjälp vilket berg som vuxit hemma.
Ingen som har lust att hjälpa till?

Får se vad som serveras till middag, jag hoppas att M kan fixa till något gott.

Vad gör ni idag?

Kärlek

RSS 2.0