Sälen fina Sälen

Nu är vi här. De är hur fint som helst med hur mycket snö som helst. Önskar att ni fick se ni också. Får ta bild och visa er lite senare för nu ska vi ut och äta.

Första åken i backen gick hur bra som helst. Jag ramlade inte och fastnade inte i liften. Hejja mig! Har haft en toppen dag med lång och rolig biltur och ett par härliga åk i backen.

Får se om det blir lite spel ikväll eller om vi somnar tidigt.

Ha en fin söndagskväll. Själv slipper man söndagsångesten :)

Puss

Lördag 30 januari


God morgon fina soliga lördag :)
Vilket fint humör man får när man öppnar sina bruna och ser solen kika in mellan persiennerna.
Idag står det en hel del på min lista som jag ska hinna med innan jag somnar ikväll.

Börjar med en dusch nu på morgonen, sedan ska jag väcka älskling för att åka en sväng till frölunda Torg för att onhandla lite gott att dricka inför semestern. Efter det blir det jobb ett par timmar för mig och M åker till gymmet. När han är klar där hämtar han mig och då ska jag se om jag hinner lämna in mina glasögon för justering då de är lite stora. Sedan blir det hem och packa, klockan tre kommer Johanna och Jonas hit och då är det mathandling som står på schemat. Ikväll ska det lagas mat, ätas lite mat och sedan hinna umgås lite också. De här blir nog en bra dag tror jag. Bäst att kika igång den på en gång då klockan redan passerat halv tio.

Vad gör ni mina solstrålar?

Puss

Äntligen helg


Nu ska jag hem och pussa massor på min älskling. Känns som vi inte setts på hela veckan så han kommer inte få en ensam stund på hela kvällen. Något gott ska ätas också men vad vet jag inte ännu.

Njut denna fina fredag, den kommer inte tillbaka!

Puss

Fredag 29 januari


Veckans bästa dag är här igen. Och denna fredagen är nog lite bättre än de andra för de är sista dagen innan en veckas semester :) Weei! Vi ska nämligen åka till Sälen på söndag och kommer inte hem förrän sent på torsdag kväll. Jag och M åker tillsammans med Johanna och Jonas. Ska bli helt underbart. Har aldrig stått på ett par skidor innan men det ska nog gå bra. Johanna och planerat och fixat. TACK! Du är guld värd ska du veta.

Idag blir det en lugn hemmakväll tillsammans med min M. Det behövs efter en tuff vecka med mycket jobb och många helger bakom där det varit fullt upp.

Nu ska jag sätta fart med jobbet.

Vad gör ni idag? Puss


Torsdag 28 januari

God morgon vänner!

Egentligen borde jag hålla mig från bloggen idag då jag är på ett uselt humör, detta beror på lite sömn och ont i ryggen. Skulle helst av allt slippa jobba idag men då det är semester nästa vecka så är det bara att jobba. Snart helg och semester. Håll ut.

Igår såg jag förresten en väldigt bra film. Allt för min syster heter den och är baserad på boken med samma namn som jag förstås också läst. Visst är boken alltid bättre men de hade gjort filmen bra. Grät igenom säkert halva filmen men ibland behöver man det. Det är när man ser hur andra har det som man förstår vilka bagateller till problem man har själv. Om ni får chansen så se den.

Nu ska jag sätta igång med andra bocken på min lista över vad jag ska hinna med idag. Blir humöret bättre under dagen kommer jag säkert tillbaka in hit annars håller jag mig härifrån.

Puss

Onsdag 27 januari


Snöovädret som det pratats om har redan intagit Göteborg. Man ser knappt ut genom fönstret just nu för det kommer så mycket snö. Usch jag hoppas verkligen att det avtar till på söndag när vi ska köra nära 60 mil.

Inatt har jag sovit dåligt. Trots att jag var hur trött som helst när jag la mig halv nio så somnade jag inte förrän runt halv tolv. Tänkte väl för mycket igen antar jag. Lite trött är det därför idag men det ska jag bota med en himla massa jobb. Snart klar med första momsen för idag.

Puss

God natt tisdag


Klockan har passerat åtta och jag tänker faktiskt krypa ner i sängen redan nu.
Jag är helt slut och ryggen värker så det ska bli skönt att sträcka ut den och sedan lägga en varm vetekudde på.

Till middag idag blev det endast varma mackor i ugn, både jag och M var för trötta och hade ingen vidare lust till något alls. Tvättstugan var dock bokad ikväll men den tog M ensam, tack snälla fina!
Nu är han iväg på träning duktig som han är och innan han kommit hem har jag nog hunnit sluta mina bruna.

Vi hörs imorgon igen med ny inspiration. Just nu är den nere på noll på grund av smärta.

Puss

Idag är ingen vanlig..


För det är min bästa väns födelsedag! Grattis mitt älskade hjärta!
För ett år sedan låg vi båda i maginfluensa efter en väldigt fin helg. Nu är du mamma och jag jobbar som tusan inför kommande semester. Livet är bra underbart ibland. Saknar och älskar dig!

Hoppas vi ses snart!

Puss och kärlek från hela mitt hjärta!

You make me smile


(Kolla in tungan som åker fram när han koncentrerar sig:))

Jag älskar dig!

Tisdag 26 januari


Bara för att jag blir så glad av bilden får den vara med idag.

God morgon pärlor! Tisdag och idag hade temperaturen sjunkit ytterligare, -9 var det när vi satte oss i bilen efter att ha fått skrapa både in och utsida.

Idag är det full rusch på jobbet och i eftermiddag blir det kuratorbesök och tvätt. Sedan tar jag nog tag i lite packning också. Bäst att börja i tid så man inte glömmer något.

Vad gör ni idag?

Puss

Dröm fina drömmar!



Puss

Tiden rullar, tiden går...

Denna måndag har gått otroligt fort. Jag tycker annars att måndagar är extra långa och tråkiga men inte idag.
Kanske har med inställningen att göra trots allt. Just nu har jag ingen vidare lust alls men det beror nog på att jag är otroligt trött och snart ska få lämna jobbet. Det bara flög på mig så det får nog bli en tidig sänggång för mig.
Ska träffa syster min efter jobbet, sedan vidare mot ljusbehandlingen och sedan får jag äntligen komma hem. Då ska jag laga en snabb middag, plocka bland lite papper, sedan får vi se vad jag orkar med. Har ju ett par dagar till på mig innan vi åker.

Nä nu ska jag plocka ihop här och gå ner och möta upp M som är snäll och hämtar upp mig från jobbet idag.
Han är värd guld den pojken!

Puss

Måndag 25 januari


Hej mina vänner!
Den här måndagen är den bästa måndagen denna månaden för idag kommer lönen. Som jag längtat.
Känner suget efter att få handla något fint men då vi snart ska åka iväg så ska jag hålla i pengarna. Betala räkningar ska jag förstås göra men det är ju ett måste. Tyvärr. Får se om det blir ett par kronor över så kanske jag kan köpa ett par nya leggings som jag spanat in på Gina Tricot. Kanske får bli när vi kommer hem igen.

Idag är det jobb som gäller. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt i början av veckan när man är lite extra pigg. Vill ha gjort så mycket som möjligt på mina momsar eftersom nästan hela nästa vecka försvinner. Jobbar bara fredagen och då är man säkert inte så pigg efter många timmars körning på torsdagen.
Efter jobbet blir det ljusterapi sedan ska det städas, skrivas en lista på allt som ska med på semestern, göra ordning bland alla papper som bara ligger och lagas lite mat. Blir nog bara någon omelett till middag tror jag. Imorgon ska det handlas lite ny mat för nu ekar det nästan i både kyl och frys.

Vad har ni för er idag?

Puss

Söndag 24 januari

Startade dagen först klockan halv tolv. Blev en sen men mycket trevlig lördagkväll/natt tillsammans med Johanna och Jonas. Hemmagjord pizza, planering inför semestern, Party Alias och bowling på Wii. Blev lite tennis där också men då somnade jag i soffan. Vaknade av en smäll, det var M som slog till Johanna, haha han var så inne i tennesmatchen. Stackarn blev helt röd så nu har hon nog ett härligt blåmärke.
 
Kikade på reprisen av Robinson och Stjärnorna på Slottet och sedan blev det en skön promenad i det fina vädret innan jag intog Grevegårdsskolan för dagens match med 98:a tjejerna. För mötet stod Önnered och det var väldigt nöjda tjejer efter matchen då vi slog deras klasskompisar.

Promenad hem där jag blev bjuden på en god middag av M, stekt kyckling med ris.
En snabb dusch hann jag med innan vi promenerade hem till M´s mamma för att spela Bingolotto. Blev ingen vinst för mig denna gången heller. M vann som vanligt en ny lott.
Klockan nio vandrade vi hemåt och sedan blev det sängen och bokläsning innan jag somnade väldigt gott i min älsklings famn.


Trevligt sällskap och hemmagjord pizza

Vilken fin dag jag fått. Träningen gick hur bra som helst. Till och med jag kommer nog ha lite träningsvärk imorgon när jag vaknar.
Städade ordentligt när jag kom hem och när M kom hem efter gymet åt vi pappas goda köttsoppa.
Sedan blev det en promenad med Bamse och vidare mot Frölunda Torg, där jag hittade hur mycket fint som helst på Gina T men inte köpte EN enda sak. Pluspoäng till mig. Jag fick iallafall tag i det jag skulle, termobyxor.
Någon som förstår vad jag ska göra på min semester om en vecka? :)

Nu ska jag krypa upp i älsklingens famn en stund och sno åt mig ett par kramar och sedan börjar jag med middagen som blir hemmagjord pizza :) Middagsgäster får vi också. Johanna och Jonas dyker upp här runt halv sju. Då ska det planeras och spelas spel. Vilken lördag :)

Vad ska ni göra?

Puss

Lördag 23 december

God morgon soliga lördag!

Känns som jag är uppe med tuppen idag. Har redan ätit lite frukost och nu ska jag hoppa i träningskläderna och promenera bort mot Grevegårdsskolan för handbollsträning med tjejerna. Efter det blir det en promenad hem igen, dusch och sedan vidare mot Frölunda Torg. Skulle behöva åka över till Specsavers ock fixa mitt ena par glasögon då de är lite stora men tror jag får göra det under morgondagen. Sedan vill jag gärna en sväng bort till Media Markt och kika efter Melissa Horns skiva men det kanske vi får ta imorgon också. Nu är det helg och jag tänker inte stressa en enda sekund. Tänker njuta för en gång skull istället för att hinna med så mycket som möjligt.

Gårkvällen var hur bra som helst. Jag och Viktoria började kvällen med att äta Kinatmat tillsammans med M och Daniel. När de åkte iväg för att spela Volleyboll kikade vi på Lets Dance, åt gotta och tjötade såklart om allt mellan himmel och jord. Det är de vi är bra på :)

Killarna kom hem runt halv tio och då blev det Med Andra Ord och Helt Hysteriskt. Jag och Viktoria krossade killarna i Med Andra Ord :) Weei!

Nä nu är det dags att röra på döfläsket. Ha en underbar lördag mina vänner så hörs vi senare under dagen.

Puss 

Helg!

Sådär nu är jag hemma och har plockat ordning i hemmet, sorterat tvätten och diskat så nu kan jag få ta helg :)
Weeei! Om tjugo minuter kommer Viktoria och då ska vi åka och handla kinamat. Sen blir det Sverige-Tyskland, Lets Dance och sällskapsspel med killarna.

Ha en underbar fredag mina vänner så hörs och ses vi imorgon!

Puss

Smått är gott


Trots att jag fuskat denna veckan är jag jättesugen på lösgodis. Tror det får bli en liten påse till min och Viktorias myskväll senare. Och nästa vecka ska jag leva på vatten och morötter. Måste få ett stopp på detta godismonster som intagit min kropp.

Fredagsplaner


Då var fredagskvällen bestämd :) Jag möter upp fina Viktoria efter jobbet på Frölunda Torg. Kanske blir en sväng där för lite shopping, eller just de lönen kommer inte förräns måndag och just nu ekar plånboken ganska tom. Vi köper iallafall med oss hämtmat hem och kanske en flaska vin. Blir mys framför tv:n och sedan kommer Michael och Daniel förbi efter volleybollen för lite sällskapspel. Att umgås med mina vänner gör mig lycklig.

P.s Saknar min sjortklänning på bilden, var tvungen att reklamera den när sömmen gick sönder längs hela sidan. Är det någon som sett någon liknande så säg till. Denna är köpt på Lindex.

Fredag 22 januari


God morgon veckans bästa dag!

Imorse var det hur lätt som helst att komma ur sängen, imorgon får man ju sova ut lite grann.
Tog mig en skön dusch så nu känner man sig extra pigg och fräsch.
På jobbet rullar det på. Redan klar med tre decembermomsar och fler hoppas jag det blir under dagen. Var inne och pratade med chefen och det var inga som helst problem att vara ledig v5. Weei! Varför ledighet får ni veta i helgen när allt är klart. Åh det här kommer bli toppen. Ne nu ska jag försöka jobba lite mer i mitt luckorus.

Puss

Underbara fina torsdag

Torsdagar har kommit och blivit lite av min favoritdag tror jag. Började eftermiddagen men godaste fiskgratängen ala pappa och en promenad med honom och vovven därefter.
Klockan sex var det dags för träning med sexton underbara tjejer och efter det blev det ännu en promenad, denna gången hem till världens finaste sambo.
En smörgås och en kopp te avnjöts samtidigt som jag och Johanna sped massa planer. Lovar att berätta vad snart. Det kommer att bli så bra.

Torsdagskvällen toppades därefter med ett samtal med världens bästa vän, Ida. Hörde lilltjejen i bakgrunden och nu längtar jag efter dem ännu mer. Hoppas kunna boka resa upp så snart som möjligt. Då ska jag pussa och krama på dem båda två tills de tröttnar på mig ;) Jag älskar dig Ida! ♥

Imorgon är det fredag och bara det gör torsdagen ännu bättre. Nu ska jag lägga mig i skönaste sängen, läsa ett par kapitel ur På grund av Leon och sedan släcka mina bruna.

Sov så gott allihop så möts vi i en ny dag imorgon.

Puss

Torsdag 21 januari


God morgon torsdag!

Vet ni vad, trots att jag la mig väldigt sent igår så känner jag mig pigg och glad idag. Planer håller nämligen på att smidas och jag hoppas verkligen att det går i lås.

Vad ska man säga om handbollen, det gick inte vägen igår heller. Finns väl en liten liten chans att vi går vidare om vi vinner på fredag, tror jag. Vi får se på fredag helt enkelt.

Idag blir det middag hos mamma och pappa, det vankas fiskgratäng har jag hört :) Efter det blir det en promenad med vovven och sedan handbollsträning för flickorna. En bra torsdag.

Puss

:(

Blir ingen handbollsträning för min del ikväll. Fick ett sms precis att det varken fanns målvakt eller tränare.
Tur jag får en liten dos av handboll på tv iallafall. Ikväll möter herrarna Polen. Hoppas på en bättre insatts.

Istället tänker jag ta mig en promenad. Sällskap får jag nog bara av MP3 men det duger.

Snart kommer M och hämtar mig så jag säger hejdå nu.

Puss

Idétorka och lunch

Klockan har passerat ett och min energinivå har sjunkt ner till botten därför är det dags att fulla på med lite mat.
I dagens låda ligger kokt kassler, potatis och senapssås.

Under tiden jag gör det kan väl ni berätta för mig vad ni vill läsa mer om för just nu har jag en enorm bloggtorka.

Puss

Lugn och ro

Det första jag gör när jag kommer hem för dagen är att byta om. Sätter alltid på mig goaste byxorna och ett skönt inte åtsittande linne och en hoodtröja om jag fryser. Efter det tänder jag ljusen och börjar med maten. Tycker alltid det är skönt att ta tag i maten med en gång då jag alltid är hungrig när jag kommer hem och sedan hinner man inte bli alltför trött. Sätter man sig ner lite för länge blir det lätt att man struntar i maten för att man inte orkar.
Maten äter vi alltid tillsammans jag och M. Alltid trevligt med sällskap vid maten. Sedan är det roligare att laga mat åt mer än sig själv.
När maten är klar lägger jag mig på soffan, antingen läser jag en stund eller kikar på något som går på tv. Just nu följer jag Biggest Looser.
Har försökt att få in en promenad innan eller efter maten det senaste men det är inte alltid lika lätt. Soffan brukar vara extra go på kvällarna och att ligga där under filten men tända ljus får mig verkligen att koppla av.

Vad har ni för "ritualer" när ni kommer hem på eftermiddagarna?

Onsdag 20 januari


Jag och Johanna på vå studentdag -06

God morgon hjärtan!
En ny dag står inför dörren och idag tänker jag börja träna handboll igen. Känner mig väldigt peppad och det ska bli grymt skoj.
Missar tyvärr Sverige-Polen men de är det faktiskt värt. Får spela in den helt enkelt och se den imorgon kväll istället. På fredag är det ju en ny match och den hoppas jag få avnjuta tillsammans med Viktoria.

Annars händer det nog inte så mycket idag. Blir en sväng förbi ljusterapin och lite middagsmys med älsklingen. De är vår dag idag och det är värt att firas lite extra tycker jag.

Matchen mellan Sverige-Slovenien, vad finns det att säga egentligen, en jättebra första halvlek men andra halvleken vet jag inte riktigt vad som hände. De slutade typ spela handboll. Tråkigt men jag hoppas de rycker upp sig och spöar skiten ur de två andra lagen, Polen och Tyskland.

Idahjärtat, såg att du ringt mig igår men då jag var hos kuratorn kunde jag inte svara. Jag ringer dig lite senare och hoppas att lilla sover då så vi kan prata en stund. Älskar dig!

Allt för nu. Puss


Finfint!

Titta vad fint älskade My har gjort här inne! Så nöjd och tacksam är jag.
Nu kanske blogglusten kommer tillbaka ordentligt?!

Inte ikväll dock för nu ska jag fortsätta titta på Sveriges herrar när de lirar handboll. Ni missar väl inte?!

Puss.

MISSA INTE!

Ikväll drar herrarnas handbolls-EM igång. Sverige möter Slovenien och sändningen startar klockan 20,00 på Tv4.
Missa inte!

Tisdag 19 januari


God morgon tisdag!
Börjar bli varmare ute nu, eller varmt var nog fel ord men minusgraderna verkar vara ett minne blott.
Ganska skönt tycker jag. Längtar till våren och mindre kläder.

Idag står kuratorbesök och ljusbehandling på schemat. Blev varken ljusbehandling eller promenad med Viktoria igår då både hon och jag inte mådde så bra. Istället blev det lite tvätt och en god tonfisksallad framför Idrottsgalan. Man fick sig ett par goa skratt. Sedan stupade jag i säng och idag har jag sovit mycket bättre. Kanske beror på att näsan inte var fullt lika täppt som igår.

Tror även att jag ska ringa Ida och se om hon orkar prata en stund. Beror ju på om lillan sover eller äter. Tydligen de enda hon gör just nu :) Tänk vad skönt att vara en liten bäbis.

Nu blir det jobb en kort stund innan det är dags för morgongika och en kopp te.

Puss.


Brillmongo

Wiiie, fick ett sms av Specsavers precis om att mina glasögon finns hos dem.
Två par blev det och jag tror aldrig jag talade om för er vilka jag valde.
Här har ni dem:

Är kanon nöjd och jag lovar att visa en bild för er hur de sitter på.

Nu blir det jobb i en timma till. Puss.


Måndag 18 januari

Vaknade upp med värk i visdomstanden, ont i både bihålorna och huvudet och hade en natt med lite sömn men ändå kom jag upp och kunde kicka igång ännu en ny vecka. Visst känns det tungt när man inte känner sig hundra procent bra men ändå. Jag får vakna upp till en ny vecka och ett nytt oskrivet blad och det är inte alla som får det.

Idag vankas jobb, ljusbehandling, tvätt och en promenad med fina Viktoria som jag inte träffat på år och dar känns det som. Skönt med tjejsnack. Vi har en del att prata om helt enkelt.

Kvällen kommer spenderas i soffan framför Idrottsgalan där Peter Settman som vanligt är programledare. En av mina favoriter.

Vad gör ni idag?

Puss.

Söndag 17 januari

Söndagen gick i lugnets tecken.
Sov ut fram till elva och gjorde mig en brakfrukost som jag åt framför reprisen av Robinson.
Klockan två åkte jag och M bort till Ica Maxi för att inhandla veckans mat. Känns alltid skönt att fylla upp både kyl och frys :)
Efter det så släppte M av mig vid Grevegårdsskolan där vi spelade en match med 98:orna mot Kungälv och vann med hela 22-13. En riktigt bra spelad match.
Promenad hem och lite städning på det och sedan blev det en skön stund i ett varmt bad. Tände ljus i hela lägenheten och när M kom hem halv åtta så åt vi tacos och mös en stund framför tv:n innan jag slocknade strax efter nio.

Mamma pappa barn

God kväll alla glada läsare!

Sitter hemma hos mamma och pappa och myser. Har precis avnjutit en god middag i form av potatisgratäng och en entrecote :) Har hunnit med att kika på lite hus också. Spännande.......
Nu ska jag ta min lilla godispåse och gå upp och inta liggläge i soffan. Kanske de blir en kort prommis med Bamse också innan Stjärnorna på Slottet börjar. Idag är det Kjell Bergqvists dag. Har jag blivit gammal när jag sitter hemma en lördag och faktiskt njuter av det?

Puss.

Fredagsmys


Den här lilla söta damen ska jag träffa idag tillsammans med hennes sambo och min egna då såklart.
Vi börjar hemma hos oss och sedan blir det middag ute, vilken killarna ska bjuda på då vi vann hela SEX middagar när vi spelade bowling på Wii:t förra fredagen. Efter middagen det blir det biomys med en komedi som heter Old dogs. Vad som händer efter får vi se. Kanske fortsätter vi hemma hos oss med lite kortspel annars blir det nov sova sängen.

Innan dess ska hinna med följande:

- ljusbehandling
- städa lägenheten
- diska ett STOR hög med disk
- bära ner lite skit i källaren (görs det inte på en gång blir det bannemig aldrig gjort)
- hämta M på jobbet

Fullt upp som ni ser. Men det ordnar sig för jag ska inte jobba heldag idag. Flexar ut någon gång runt två. Sen är det dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyys.......

Glad vs ledsen

Förmiddagen har bjudit på både glada och ledsna miner för min del.
Det började med en glad när jag fick ett mms av M på jobbet, på henne och nya valpen som hon hämtade igår. Det blev en liten Nicke. Han vill inte gå ut och kissa för han tycker det är för kallt. Haha så söt.

Den tråkiga är att en av mina närmaste vänner tackade nej till en lägenhet hemma på Grevegårdsvägen. Hade verkligen sett fram emot att ha henne och hennes sambo boende där men men. Får hoppas att de blir erbjudna någon annan däromkring väldigt snart.

Köpstopp?

Jag har verkligen hittat min favoritmusik just nu, Melissa Horn. Hade aldrig hört talas om henne men efter första lyssningen så var jag fast. Underbar musik och fina texter. Är det någon gång jag skulle köpa en skiva så är det hennes. Tror faktiskt jag ska åka och göra det i helgen. Jag vet att jag satt köpstopp men det gällde väl bara kläder och skor. Musik mår jag bra av och man ska väl unna sig sådant som man mår bra av?
Visst finns alltid Spotify men man kanske inte vill sitta framför datorn och lyssna och koppla till tv:n vet jag inte hur man gör och det är inte alltid M är hemma och kan hjälpa mig. Nej en skiva med Melissa Horn får det bli. Punkt.

Fredag 15 januari


Fredag underbara fredag :) Kan det bli lättare att komma ur sängen än när man vet att det är fredag och att man snart får helg som är lika med sovmorgon? Tror inte det.
Startade min dag med en varm dusch, en god smörgås med skinka, lite snygga kläder och smink. Nu sitter jag på jobbet. Ensam än så länge då klockan bara är halv åtta. Har varit här en timma ungefär och inte riktigt kommit igång ännu så bäst att göra ett nytt försök. Vi hörs om en stund. Puss.

Livet leker

Här sitter jag, i pyjamas och med en skål glass i knät. Ibland är livet helt underbart.
Väntar på att M ska komma hem, då blir det massor med mys och sedan sängen.

Ta hand om varandra!

Puss.


Min kärlek och jag påväg till Danmark -08

Fullt ös medvetslös

Ja ingen kan beskylla mig för att ha varit lat på jobbet idag. Har packat, sprungit upp och ner till källaren med pärmar, gjort klart sista novembermomsen och börjat på första decembermomsen.
Nu är klockan halv fem och jag tänker jobba ungefär en timma till innan jag promenerar bort till E-B för att åka bort till Grevegårdsskolan där f98 spelar match idag.

Jag skriver mer när jag kommer hem ikväll. Då är jag själv ett par timmar då M är med jobbet och ser Avatar ikväll.

Puss.

Onsdag 13 januari

Rullar på här på jobbet idag också. Sitter och väntar in det sista materialet för att kunna slutföra min sista moms för november. Hoppas få klart det innan jag går hem idag. Idag kan jag nämligen inte jobba över. Ska ta Bamse på en promenad, åka till ljusterapin och sedan är det ledarmöte med handbollen klockan sex. Hade hoppats hinna äta något innan för att det inte ska bli så sent matintag men det kan jag nog glömma. Får bli en god tonfisksallad eller så ikväll. Sedan ska jag försöka komma i säng i tid idag för jag var hemskt trött igår.

Hämtade hem M redan vid nio men kom inte i säng förrän halv elva iallafall. Så när klockan ringde halv sju imorse hade jag planer på att kasta den i väggen och vända på mig och fortsätta sova men jag struntade i det, tog mig ur sängen och ställde mig i en varm dusch och blev nästan människa igen.

Nu är det snart dags för lunch. Känner att energinivån börjar bli väldigt låg. I dagens låda ligger det köttfärsgratäng som mamma gjort. Gott och gratis :) hihi!

Puss

Hipp hurra!

Dags för ännu ett födelsedagsbarn att fira sin dag. Idag är det min kusin Therese som fyller år.
Grattis på din 30-årsdag!

Tisdag 12 januari

Hej hopp!

Vilken bra dag jag haft idag!
På lunchen åkte jag hem till min barndomsvän och blev bjuden på pannkakor och vi hann prata ikapp oss lite grann. Den timman jag var där gick alldeles för fort så nu får vi allt ses snart igen.
Tillbaka på jobbet fick jag massagen en halvtimma. Hon fick löst upp massa knutar och knådat ordentligt så nu är man lite öm men det känns bra. Sedan fick jag lite tips om hur rygg- och benvärk ska släppa så det ska jag försöka komma igång med genast.
På eftermiddagen åkte jag till min frisör och klippte mig. Kändes trist så vi klippte upp det lite och jag fick tillbaka min lugg. Nästa gång blir det kortare och mer vågat. Vi har kommit på en skitsnygg frisyr :)
Tillbaks till jobbet igen och det är där jag sitter nu. Klockan är halv sex och det blir väl i alla fall jobb en halv timma till. M ringde precis och sa att han inte kom in. Både han och jag hade glömt bort att vi lämnat nycklarna hos Familjebostäder eftersom de skulle göra besiktning av luftkonditioneringen idag. Han bestämde sig för att åka till en kompis istället så jag kan jobba över med gott samvete.

När jag kommer hem ikväll blir det lite mat framför Biggest Looser och sedan ska jag skicka över lite bilder och så till finaste My som lovat att hjälpa mig med en ny outfit på bloggen :) Spännande!

Nä bäst att jobba igen. Vi hörs lite senare kanske annars imorgon.

Ta hand om er därute i mörkret.

Puss

Ser nästan ut såhär igen fast lite mer uppklippt.

Hipp hurra!

Idag är ingen vanlig dag för det är Ericas födelsedag!
Stort grattis på 23-årsdagen gumman.

God morgon måndag!

 
Jag och Johanna, nyår 09/10

För första gången på väldigt länge känns det skönt att sparka igång en ny vecka. Det är liksom ett oskrivet blad som ska fyllas med minnen. Nu ska jag kicka igång mitt 2010 och det ska bli ett bra år. Mitt år.

Söndagen blev en lugn dag. Började plocka med tvätten och rätt som det var hade jag fixat ordning alla tre garderoberna och hängt upp allt på galgar. Det känns så skönt att ha ordning omkring sig. Nu är det bara en stor låda med julsaker som ska ner i källaren sedan är lägenheten tipp topp. Eller måste faktiskt dammsuga upp i hallen för det blir så himla mycket bös där nu när man drar in både snö och grus som ligger för att man inte ska halka och slå ihjäl sig.
På eftermiddagen tog jag och M en lång skön promenad medan steken stod i ugnen och puttrade. Till det blev det sedan kokt potatis med brunsås. Första gången jag gjort brunsås själv och den blev nästan lika bra som pappas :)
Kvällen tillbringade vi hos M´s mormor och mamma där vi spelade Bingolotto. Självklart blev jag utan vinst men både M och hans mamma vann varsin ny lott och de fick vi sedan höra resten av kvällen, hihi.
När vi kom hem började jag kika på Johan Falk filmen men somnade när nyheterna kom. Tur jag redan sett både den och de andra fem filmerna. De är verkligen hur bra som helst. Helt klart en ny favorit. Brukar inte vara så mycket för svenska filmer men jag älskar Beck, Johan Falk, Wallander, Van Veetern.

Nu ska jag fortsätta med dagens arbete. Har redan varit här i en och en halv timma och klockan är bara åtta. Väntar på att de ska droppa in lite kamrater, så tyst när man är ensam.

I eftermiddag blir det kuratorbesök, ljusterapi (ÄNTLIGEN, haft stängt under jul och nyår), matintag och förhoppningsvis en långpromenad.

Vad ska ni göra idag?

Puss

Lördag 9 januari

Vilken fredag vi fick. Bästa sällskapet var på besök, Johanna och Jonas, och vi började kvällen med en god middag. Sedan blev det Med andra ord, bowling på Wii och Chicago. Jag och Johanna vann hela 6 middagar för våra vinster i bowlingen. Jag säger då de, tjejerna är bäst :)
Kvällen slutade någon gång runt tre inatt så det var en välförtjänt sovmorgon fram till tolv för mig och M.

Klockan ett gick vi ut i det vackra vädret och promenerade förbi Erica och lilla Freya och fastnade där i över två timmar.

Nu är klockan sex och M ska åka över till en kompis för lite "kill-snack" så jag passar på att gå över till mamma och pappa och få mig en matbit :) Sedan blir det en lugn kväll framför tv:n.

Bäst att ta på sig ordentligt för kallt är det minsann i vårt avlånga land just nu.

Vi hörs imon! T ahand om varandra!

Puss

Dags för fredagsmys


Eftermiddagsfikan är här. Jag har dukat fram kladdkakan som jag dekorerat med florsocker och till det blir det vaniljglass då jag missade att köpa vispgrädde igår. Får se vad arbetskamraterna tycker. Jag vet att de älskar choklad allihop så jag hoppas det går hem.

Vi hörs imorgon igen för efter jobbets slut så är det fullt upp.

Puss

Typiskt

Ringde min frisör nu men fick inget svar. Hade planer på att klippa mig idag, få lite ordning på håret för nu tycker jag det börjar bli lite väl långt. Kanske har hon har tagit långledigt över jul och nyår. Typsikt, jag som hittat en frisyr som jag tyckte om. Då vill jag göra det nu nu nu.
Aja får snällt vänta till på måndag och hoppas att hon är tillbaka då.

 Något åt det hållet vill jag ha. Vad tror ni?

Fredag 8 januari

Hej å hå i snöyran!

Vilken morgon jag haft. Betsämde mig igår kväll att jag skulle börja tidigare eftersom jag behöver gå tidigare från jobbet. Sagt och gjort ställde jag klockan på sex men på något magiskt sätt har jag stängt av klockan helt när den har ringt och jag vaknade med ett ryck när M´s klocka ringde kvart i sju. Jag rent ut sagt hoppade ur sängen och sprang in i duschen, tog på mig kläder, lite smink och gick ner till bilen.
Det var då det började, först var det ett tjockt lager is som knappt gick och fick bort, sedan var det en snöhög precis bakom bilen som jag knappt kom över, när jag väl kommit loss åker jag bort mot backen och där kommer jag inte upp. Försöker förtvivlat flera gånger men det går inte, bilen går bara i spinn. Någonstans bak i huvudet så hör jag pappas röst om att man kan backa uppför backen om man inte skulle komma fram men då det kommer fyra bilar till och jag redan har panik så blir inte den tanken till handling. Jag tar upp mobilen för att ringa upp till M och se om han hunnit gå ännu och då svarar mobilen att jag har för lite pengar att ringa för. Toppen. Skickar ett sms och hoppas på att han ser det. Efter ett par minuter som känns som hundra år ringer han upp och svarar att han kommer. Han gör ett nytt försök i backen men inte heller kommer han upp. Då kommer vi på den smarta idén att lite längre bort så finns det en till utfart där det bara är en liten sluttning så dit kör vi och kommer upp på nolltid. Då märker vi att bensinen håller på att ta slut så vi får åka förbi Jet och tanka innan vi kör ut till M´s jobb och sedan vidare mot mitt eget. Var alltså på jobbet 8,15, en kvart efter då jag börjar jobba i vanliga fall.
Well jag får hoppas på lite post idag och istället jobba över nästa vecka. Från och med idag tycker jag inte snö är lika roligt längre.

I eftermiddag ska jag i alla fall till Specsavers för att göra en synundersökning och kika på nya bågar. Blir spännande om jag hittar några fina men det tror jag allt med tanke på dem jag hittat på nätet. Får hoppas de passar mig bara.
När jag är färdig där åker jag direkt till Maxi för att handla hem middag för ikväll kommer Johanna och Jonas över på middag och sedan blir det säkert massor med både kortspel och vanligt sällskap spel. En helt utmärkt fredagkväll om ni frågar mig.

Nu ska jag sätta på kaffe för snart är det dags för fredagsfika :)


M, jag, Johanna och Jonas på nyår 09/10


Full rulle

Nästan hela kvällen har det varit fullt ös. En lugn stund framför tv:n samtidigt med matintag är den enda vilstunden. Promenad, träff med Erica, hämta ägg hos mamma och pappa då Ica hann stänga, baka kaka, diska, klippa ner granen, nu ska jag i alla fall tvätta bort sminket och lägga mig och få ett par timmars sömn förhoppningsvis. Känner att jag behöver det.

Vi hörs imorgon igen.

Natti natti!

Jag och Johanna på nyår 09/10

När tankar blir till ord

Jag tänker och har så mycket i hjärnan och i hjärtat att jag blir tokig. Jag funderar på om det är rätt tillfälle att skriva här men va sjutton det är min blogg och vill ni inte läsa så låt bli.

Har varit hos kuratorn nu som sagt och jag fick mig en ordentlig tankeställare. Hårt var det men nyttigt och nödvändigt. Jag är nog ganska självisk. Självisk ska man vara med det finns både dåliga och bra sätt. Nu kommer ni säkert tycka att jag är dum i huvudet men jag har kommit på det och har en chans att ändra på mig. Och denna gången ska jag fan göra det. Nu är de slut med "tycka-synd-om-mig" och tänka i negativa banor. Nu ska ångesten besegras och jag ska bryta ner mina "stora" bekymmer. Som egentligen inte alls är särskillt stora. Tänk vad mycket annan skit i världen det finns liksom. Och varför oroa sig för morgondagen när man kan leva i nuet. Idag stannade jag upp och förstod att jag har levt i framtiden och glömt bort nuet och ta hand om den kärleken jag har nu. Om jag inte vårdar dem ömt så kommer det inte finnas någon framtid eller något vi. Då kommer det bara vara jag. Nej det vill jag inte.

Ni tänker säkert alla att det var väl inte så svårt att komma fram till men jag har varit så jäkla trångsynt och dum att jag inte förstått. Visst kommer jag säkert sjunka tillbaka och tänka att allt är hopplöst men då ska jag gensat bryta tankegången och om nödvändigt gå tillbaka till detta inlägget och läsa. 7 januari 2010 var då jag bestämde mig att jag ska få ett bra liv. Vi ska få ett bra liv. När jag till och med blev avundsjuk på min bästa vän då har det gått långt. Nu är den känslan borta och jag är hur glad som helst för hennes skull. Såklart.

Jag har hur mycket fint som helst i mitt liv och hur stor potential som helst men jag vågar inte ta chansen.
Det finns så mycket som jag vill göra men jag intalar mig själv hela tiden att jag inte vågar. Att man inte kan göra vissa saker ensam men det är klart man kan. Åh jag känner mig verkligen så peppad till att fixa detta nu. Jag ska få ordning på mitt liv. Såhär har jag inte kännt på väldigt länge ska ni veta. Har varit väldigt svart ett tag och jag har levt med ångest varje dag, nästan dygnet runt. Jag har valt att inte skriva om det men kanske man ska göra det mer. För det finns fler människor där ute som känner och har det som jag. Jag är inte ensam om det som jag trott alldeles för länge nu.

Jag ska lära mig att bli mer nöjd med mig själv, våga ta risker och chanser, våga och vilja säga nej när jag behöver, säga vad jag tycker och tänker så länge jag inte sårar någon men jag ska inte heller ljuga för att göra någon glad. Är det fel att tänka så. När jag håller med allt och alla så vet jag tillslut inte själv vad jag tycker. Jag glömmer bort mig själv mitt i.

Så skönt det kändes att bara skriva. Ni tycker säkert jag är helt galen men det lovar jag att jag inte är.

Jag är bara en enkel tjej som levt med ångest och skit alldeles för länge....

Rinnande nos


Såhär ser jag ut just nu och inte nog med att näsan är helt igentäppt så känns det som att hjärnan är det också.
Får typ inget vettigt gjort på jobbet idag. Kommer säkert få rätta hundra fel på det jag gör idag.

Nä nu ger jag upp och tar mig lunch. Kanske blir bättre med lite mat i magen.
Idag ligger det köttfärslimpa ala mamma i lådan. Gott!

Torsdag 7 januari


Jag och Idahjärtat. decemebr 09

God morgon på er mina hjärtan!

Torsdag idag. Skönt med en ledig dag mitt i veckan som vi fick igår. Blev massa tvättning och sedan började jag städa undan julen så nu är det bara granen kvar som ska klippas ner idag. Skönt med nya gardiner och bort med alla tomtar.
På eftermiddagen blev det en promenad i kylan och kvällen avslutades med tacos och mys :)

Idag blir det besök hos kuratorn. Ska verkligen bli skönt att få ur sig en del. Har inte träffat henne sedan innan jul så det behövs. Sedan drar handbollsträningen med de små i gång igen + att jag måste baka något gott till eftermiddagskaffet på jobbet imorgon. Har ni några förslag på något gott? Jag gör nästan alltid samma kaka och även om den är väldigt uppskattad så kunde det vara skoj att ha med sig något nytt.

Nu ska jag sätta igång med arbetet igen. Idag är jag hur seg som helst men nu måste det gå undan för snart ska det vara färdigt.

Puss

Onsdag 6 januari

God morgon på er!

Sovmorgon idag då det är röd dag och vi är lediga. Behövdes verkligen kan jag säga för jag har sovit dåligt och med feber så det blir en väldigt lugn dag idag. Ska tvätta om en timma men jag hoppas att M orkar göra ett extra handtag idag för det är verkligen hur mycket som helst som ska tvättas.

Nu ska jag lägga mig på soffan igen med en smörgås och en kopp te.

Vi hörs senare!

Puss

Icecream

Får man lov att äta lite glass när man är sjuk?
Jag som lovat mig själv, inget mer socker på det nya året. Borde inte men halsen gör ont och det känns som en klump i halsen som gör det svårt att svälja. Halstabletter är införskaffade men hjälper inte mycket.

Inget mer gnäll. Nu tillbaka till soffan!

Tisdag 5 januari

Tjoho!

Tisdag och trettondagsafton idag. Det innebär halvdag för min M men jag får allt snällt sitta kvar på kontoret till fyra. Efter det ska jag gå förbi Apoteket och köpa nässpray och halstabletter för när jag vaknade imorse var nosen helt igentäppt och halsen kändes som ett rivjärn när jag svalde. Bäst att kurera sig. Ingen lust alls att börja det nya året med sjukdom.
Kvällen hoppas jag få spendera med M för lite mys och kanske några omgångar på Super Mario (Wii).

Du är min ständigt lysande stjärna. Jag älskar dig.

Puss


What a night

Vilken skön eftermiddag/kväll jag haft idag. En perfekt start på veckan.
Började med en och en halv timmas promenad tillsammans med mamma och Bamse och avslutades i soffan under varma filten med en skål potatis- och purjolökssoppa tillsammans med M. 

Nu sitter jag framför tv:n och ser handboll. Herrarna möter Slovakien på Tv4 Sport.

Egentligen är jag hur trött som helst men handboll är alltid handboll.

Imorgon är en ny arbetsdag men onsdag får vi ledigt. Skönt!

Ha en fin natt tillsammans!

Puss

Glasögonorm

I julklapp fick jag ju pengar till nya glasögon av mamma och pappa så idag gick jag in på Specsavers.se och bestälde en tid. Fick redan på fredag så passade på att kika lite på deras dambågar. Finns verkligen hur många snygga som helst. Hur ska man kunna välja?

Här är ett par av de som jag förälskade mig i:

1.
2.

3.

4.

5.

Ni märker att jag tycker om tjocka bågar va? :) Är nog mest förtjust i nummer fyra just nu. Men måste ju prova dem först och se hur de passar in.

Nyfiken på vad ni tycker så skriva en rad...


Måndag 4 januari


Jag + Ida = äkta vänskap :)

Hej på er!
Måndag och första veckan på nya året. Tillbaka på jobbet och det känns helt okej. Känns skönt att komma in i vardagen med nya rutiner, vanlig mat och träning. Har ändå lyckats gå ner ett kilo under jul och nyår. Med all den maten och godiset man stoppat i sig är ju det lite konstigt men skönt att det inte går upp i alla fall.

Idag står inte så mycket på schemat. Blir en långpromenad efter jobbet och sedan lite matlagning till M kommer hem från gymet. Tror på soppa idag om det är kallt. Värmer hela kroppen.
Kvällen spenderar jag nog i soffan med nya boken (Pågrund av Leon) och sedan blir det tidigt i säng för det blev alldeles för sent igår kväll.

Om jag orkar kanske de blir ett par nyårsbilder också när jag väntar på soppan och M. Vi får se.

Vad hittar ni på?

Puss

Söndag 3 januari

God kväll mina hjärtan!

Ännu en dag har gått. Den sista på en otroligt skön semester. Imorgon drar arbetet igång igen men det känns okej trots allt. Nu får jag flytta ur morgonrocken och ta på mig snygga kläder igen. Haha.

Har sovit mest hela dagen idag faktiskt. Blev inte så många timmar i natt då jag fick hämta hem M från krogen runt tre. Då hade någon stulit hans plånbok och kunde inte komma hem. Fy fan för människor alltså. Kul att börja året med stulen plånbok. Allt är borta, visa kort, gym kort, KÖRKORTET. Arg blir jag när jag tänker på de.

Mellan tupplurarna har jag tagit en lång skön promenad i det 10 minus kalla vädrret vi har här i Göteborg. Köpte med mig en liten godispåse hem och njöt den tillsammans med M. Från och med imorgon börjar sockerfria veckor, bra mat och träning. Ska bli riktigt skönt att komma igång igen. Kroppen har totalt lagt av efter all ledighet.

Hade tänkt lägga in lite nyårsbilder idag men har inte orkat.
Kommer så snart jag orkar.

Nyår var i alla fall helt underbar. Började med trerättersmiddag hos våra vänner Johanna och Jonas och avslutades med fest hos deras vänner med fyrverkerier i hamnen vid tolvslaget. Var hemma runt två då M fått för mycket innaför västen och sedan tillbringade vi hela den första dagen på 2010 hemma hos dem med mat, promenad och massa kortspelande. Lärde mig Chicago och vann såklart första omgången :)

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och sedan blir det nog sängen för min del om jag ska orka med en hel arbetsdag imorgon.

Ta hand om er!

Kärlek

Lördag 2 januari

Idag är dagen då Ida och Mattias lilla prinsessa fick se världen för första gången.
Klockan 04,00 kom hon, 55 cm lång och 4,5 kg tung.

Kan inte beskriva min lycka inför detta att min bästa vän har blivit mamma för första gången.

Längtar till dagen då jag får träffa henne själv första gången.

Lycka till till er båda två. Jag vet att ni kommer att bli två underbara föräldrar till er flicka.
Grattis!

Lilla kulan blev en "liten" prinsessa :)

RSS 2.0