Johanna fyller 22 år














Julen hos oss




















Nyårsafton 31 december

Hej mina vänner!
Nu har jag uppdaterat bloggen på vad som hänt det senaste och nu lovar jag att jag ska bli bättre på det här med att skriva. Jag tycker ju det är så himla skoj.

Sista december idag och sista dagen på 2009. Visst känns det knepigt. Ett 2009 som gett oss både glädje och sorg. Det sägs att man blir starkare av motgångar och jag tror nog det är sant.

Idag ska vi dock bara ha skoj och göra det bästa av denna sista dag.
Klockan är nu tolv och jag funderar på att gå och väcka M. Han sover fortfarande. Förstår inte hur en mäniska kan sova så länge. Jag kan det då inte :)
Tänkte även göra en brakfrukost i form av pannkakor och lite annat gott men då måste jag gå ner till affären och köpa ägg och mjölk. Orkar jag? Det ska väl firas ordenltigt att det är nyår. Tror M skulle tycka om det också.

Klockan fyra ska vi vara på Björkö och äta middag tillsammans med Johanna och Jonas. Innan dess ska vi hunnit äta frukost och lunch, välja ut kläder inför kvällen (jag har faktiskt inte köpt någon ny kläninng utan tänkte välja någon utav alla dem som jag redan har hemma, duktigt va?!), köpa bröd och lite annat smått som vi behöver till middagen. Som förövrigt kommer bli hur bra som helst.

Förrätt: Toast Skagen
Varmrätt: Fondue med hasselbackspotatis
Efterrätt: Glass med hallon i en havreflarnsbägare

Efter middagen blir det nyårsfest och klockan tolv självklart raketskjutande. Jag håller mig dock en bit ifrån det för jag tycker inte riktigt om det där. Det är fint att titta på men jag tycker det är lite läskigt att stå nära.

Ha nu alla en underbar dag så önskar jag er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Kärlek

30 december

Näst sista dagen på 2009.
Sovmorgon tog vi oss båda två, jag till tio och M fram till efter tolv. Han har svårt att sova på nätterna då han tänker för mycket så lika bra att låta honom sova en stund. Han blir så grinig annars ;)

Medan M satt framför datorn och jobbade på sina idéer så pratade jag med Johanna och bestämde en del inför nyårsafton. Vi ska vara hos henne och Jonas på Björkö och äta en god trerätters middag och sedan blir det nyårsfest hos deras vänner. Klockan 00 blir det fyrverkerier nere i hamnen. Sedan sover vi kvar hos dem. Blir nog riktigt bra det här. Har lovat mig själv att ta det lugnt med vinet bara. :)

När planerna var färdiga åkte vi iväg till systemet i hopp om att det skulle vara midra folk än på nyårsafton men oj vad fel vi hade. Bilar överallt och människor som går rakt ut med sina barn. När vi väl kom in på systemet så var det ordentligt utplockat men vi fick tag på ungefär det vi skulle ha i alla fall.
Åkte hem och lämnade av alkoholen och fortsatte in till stan för en middag på Paprika och sedan ett biobesök.
Vi såg sista filmen av Stieg Larsson triologin, Luftslottet som sprängdes. Bra såklart men lite lång och seg är min åsikt. Första filmen var helt klart bäst enligt mig.

När vi kom hem la vi oss på soffan och såg So you think you can dance. Jag var så trött efter så jag gick och la mig men M ville sitta vid datorn en stund till. Hittade honom där klockan två. Vet inte riktigt när han kom och kröp ner.

27-29 december

Jag och M har njutit av varandras sällskap. Vi har kikat på alla sex Johan Falk filmerna och vi älskade dem båda två. Är det någon som vet om det komme fler?
Vi har handlat lite på mellandagsrean. Vi har promenerat massor. Vi har börjat planera lite för 2010 och vår gemensamma framtid. Vi har ätit mycket god mat. Vi har umgåtts med våra familjer.
Vi har hunnit med mycket av det man inte hinner med när man arbetar 8 timmar om dagen.
Jag älskar dig min stjärna!

Annandagen 26 december

Vi fick sova ut ordentligt men jag vaknade såklart först och satte mig och spelade Wii tills jag tröttnade runt halv ett och gick och väckte M.
Vi åt lite frukost och bestämde oss för att gå ner till Frölunda Torg och kika på mellandagsrean. Tur att vi gick. Var ju fullt med bilar på parkeringen och ännu mer folk inne. M fick i alla fall tag på ett par nya skor.
Själv gick jag en tur på Gina T och fick ta i ett halsband, ett par örhängen och en lila tröja. Allt ihop på rea. Gick på ungefär 200:-

På vägen hem stannade vi till på Ica och hos mamma för att hämta hem lite saker och sedan blev det mys framför tv:n med tacos. Båda var trötta på julmaten så gott med några andra smaker :)

Sedan låg vi mest framför tv:n resten av dagen och hann se den första Johan Falk filmen. Jag blev fast direkt.

Juldagen 25 december

Även denna juldag började tidigt. Eller vaknade strax efter tio av att telefonen ringer. Syster som berättar att vi åker om en timma. Dags för den årliga middagen hos farmor. Där samlas pappas familj och farbrors familj för lutfisk eller fläskfilé. M kunde inte följa med i år då han åkte på julmiddag hos sin pappa i Uddevalla.

Var framme på Tjörn efter tolv. Pappa och farmor satte igång med mat och vi andra tog det lugnt framför tv:n.

Farbrors familj kom runt två och då var det dags för middag. Blev hur gott som helst. Pappa vet minsann hur man lagar mat. Speciellt brunsås :)

Efter maten blev det efterrätt i form av Risalamalta (Stavas?) och prat. Syster åkte hem till sin sambo och mina två kusiner skulle iväg på andra saker så det blev bara jag, mamma, pappa, farbror och hans fru och farmor kvar. Snön kom i full kraft så när klockan var sex tyckte vi det var bäst att bege sig hemåt. Tar ju ändå en timma hem till Göteborg. Trodde vi ja. Efter ca två timmar var vi hemma. Det var värsta snökaoset och vägarna var glashala så vi kunde inte köra mer än 70 på motorvägen. Men vi kom hem hela och det är huvudsaken. Skoj att få ha kört pappas nya bil i alla fall. En Kia Ceed.


När vi kom hem kom M förbi en kortis och berättade att han skulle ut. Juldagen är tydligen den största festdagen men jag stannade hemma av trötthet. Blev lite julmat med mamma och pappa och en stund framför tv:n och sedan hem till mig för lite tv-spelande. Fick ett nytt spel till Wii:t i julklapp. Super Mario Brows. Hur skoj som helst.
M kom hem runt ett, han orkade inte mer sa han så vi la oss och somnade gott på en gång.

Julafton 24 december

Den 23 december slutade med uppesittarkväll och den 24 december började med uppesittarkväll hos svärmor med alla godsaker man kan tänka sig. Man kände sig som en ballong när man kom hem runt ett-tiden och kunde inte riktigt sova så jag och M bestämde oss för att öppna våra julklappar. Klockan var efter tolv och alltså julafton.
Fyra fina paket fick jag, en filt från OBH Nordica med värme i som man reglerar själv (ja jag fryser alltid på kvällarna så det var en toppengrej), en väska till min nya systemkamera, en äppelskivare och Lotta Engbergs nya julskiva, SIGNERAD :) (Ja ni vet ju att jag är tokig i henne så...).
Av mig fick M ett halsband i läderrem, ett sett träningskläder att ha när han springer ute och en kamera. Den blev han förstås mest glad för eftersom han aldrig haft en egen. Men nu har han och den kan han ta med sig på alla sina tokigheter :)

Efter paketöppningen somnade vi gott och klockan ringde 9. Upp och in i duschen. Tog lite längre tid än jag planerat så fick kasta i mig en skink smörgås innan vi tog bilen ner mot Frölunda Torg för att handla det sista som vi inte fått tag i dagen innan. Var inte mycket folk ute så det gick fort och smidigt som tur var.


Halv elva hämtade vi M´s familj (mamma, mormor och bror) och körde mot Grevegårdskyrkan där det var julgudtjänst. Mötte upp mamma, syster och farmor och fick en fin stund i kyrkan. Vi tände ljus för farfar, mormor och morbror och gav en peng till kollekten.

Efter kyrkan åkte jag och M hem till hans mamma där vi firade jul med fika och julklappar.


Halv tre tog jag bilen hem till mina föräldrar där jag äntligen kände mig lugn och fick en härlig julstämning med alla juldofter och julmusik. Nu får ni inte tro att jag inte ville fira med M´s familj för det vill jag absolut men jag är inte van att fara runt på julafton utan bara vara hemma och ta det lugnt. Men jag tycker om att fira med båda familjerna. Skulle inte vilja något annat. Men hemma är hemma :)
Jag och syster slog in de sista julklapparna och la tillsammans med de andra under granen.
Klockan tre var det dags för Kalle Anka och det missar vi inte för en sekund. Hela familjen + farmor var samlade och drack glögg. Då trivs jag som bäst.
När det var slut blev det julmat. Så gott. Mamma och pappas julmat kan verkligen INGEN slå. Vi satt länge och åt. För första gången kastade jag inte i mig maten utan tog det lugnt och kunde äta lite mer utan att bli alldeles proppmätt :)

När alla var mätta och belåtna satt vi ner i vardagsrummet och tog det lugnt och sedan var det dags för Bamse att få gå ut på en promenad. Jag tog på mig det denna gången och det var väldigt skönt att komma ut i friska luften.
Kom in strax innan sju och då var det dags för julklappsöppning. Nästan det roligaste på hela julen. Inte att få julklapparna utan att se hur de andra reagerar på sina julklappar. Det är roligast.
Mamma och pappa fick blandannat varsin mobiltelefon och ett fotoalbum på sina döttrar av mig och min syster. Det blev ett par tårar där när de läste vad vi skrivit till dem :)
Farmor fick en blandad kompott, allt från duschkräm till köksrengörning. Sådant som vi vet att hon behöver. allt annat har hon säger hon. Blev en liten Rolf Berg tomte också såklart.
Jag och syster fick en himla hög med julklappar var så vi hade ju många kvar när de andra var klara.

Lite av det jag fick: pengar till nya glasögon, morgonrock, duntofflor, Rolf Berg tomte, massor med dvd filmer, en bok (På grund av Leon), Fia med knuff, en dagbok för 2010, en penna med mitt namn, lite mer pengar och sällskapspelet Bluff.

Nöjda och glada satt vi sedan och spelade spel Fia med knuff till M ringde efter åtta och frågade om jag kunde hämta honom. Sagt och gjort och när vi kom tillbaka åt vi lite mer julmat och öppnade lite fler julklappar.

Sedan satt vi i köket och spelade "Norsk nolla" fram till midnatt då alla var så trötta så vi stupade i säng.
 
 
 
Bild 1: Älskade farmor
Bild 2: Mamma och pappa
Bild 3: Finaste lillasyster som tomtenisse
Bild 4: M visar upp den fina tröjan han fått av syster
Bild 5: Mammas och mitt tomtelandskap (Kanske 2/3 av alla Rol Berg tomtar som hon och pappa samlat ihop)
Bild 6: Mamma och pappas julgran


Förlåt mig

Jag vet - jag är verkligen värdelös på att skriva för tillfället och jag är värdelös på att hålla det jag lovar. Men nu sitter jag här och tänker skriva ett par rader om jul och mellandagarna och imorgon när det nya året är hos oss kommer jag ta tag i bloggen igen. Tycker det är hur skoj som helst att skriva men jag har liksom lite glömt bort den nu när man varit ledig. Har såklart inte glömt bort er som skriver, har varit inne och kikat på era bloggar varje dag så jag vet vad som händer hos er.

Har lagt upp bilder också, på Facebook, så gå in och kika där så får ni se lite fler. De kommer ett par här också såklart men då det är hundratals tror jag ingen uppskattar ett inlägg med bara bilder. Det skulle ju bli hur långt som helst.

Nåja vi börjar med julafton.....

Tisdag 29 januari

Heej mina vänner! Går ett par dagar mellan uppdateringarna nu märker jag. Är ledsen för det men jag använder all min lediga tid till att umgås mycket med M. Snart är vardagen tillbaka med jobb och träningar och då hinner man inte så mycket mer. Julen har varit underbar. Tänker uppdatera er på den så fort jag hittar min kamera sladd. Mycket roligare med bilder till.
Nu är även nyårsplanerna igång. Kommer bli toppen tror jag. Berättar mer när jag vet lite mer.
Har ni några bestämda planer ännu?

Nä nu ska jag leta kamerasladd och kika lite på Våra bästa år men sedan är jag tillbaka :)

Kärlek

God Jul!

Hej på er!

Annandagen idag. Ligger i soffan med prinsen och njuter lugnet. En vecka ledigt ser vi fram emot och vi har en väldigt fin jul bakom oss. Massor med fina klappar blev det. Alla är nöjda och glada.
Att få fira med familjen är det bästa!

Nu ska jag krypa tillbaka in i M´s varma famn men jag lovar att vara tillbaka snart. Säkert imorgon. Då är det en vanlig söndag igen, utan söndagsångest då eftersom de inte blir jobb på måndag :)

Ta hand om varandra!

Kärlek

"Jullov"

Nu så. Fyra timmar blev det på jobbet idag. Nu går jag hem och tar "jullov" från jobbet.
11 dagar får jag ledigt. Välförtjänt och välbehövligt.

Nu blir det lite shopping på Frölunda Torg med tiotusentals andra människor. Först en promenad dit. Gott med frisk luft.

Vi hörs i dagarna.

Ta hand om varandra och ge varandra mycket kärlek!

Onsdag, lill-lördag, dan före dopparedan, 23 december

God morgon mina vänner!

Ser nog lite konstigt ut i bloggen men det för att jag uppdaterade de senaste dagarna som att det var då jag skrev dem. Hoppas det är okej.

Vaknade upp till ännu en dag med ett vitt landskap. Ännu mer snö idag för det kom massor igår kväll och fortsatte tydligen under natten. Hur mysigt som heslt. Jag hoppas nu att minusgraderna håller i sig så att snön får ligga kvar. Helst en hel vecka till. Mysigt om det ligger kvar över nyår också. Men viktigast över jul tycker jag.
Jag undrar hur många år sedan det är vi firade julafton till en vit jul. Minns faktiskt inte. Någon som kommer ihåg?

Idag jobbas det bara halv dag. Sedan ska vi tvätta, hämta syster och farmor på centralen, köpa de sista julklapparna, slå in de sista julklapparna och sedan iväg för uppesittarkväll med Bingolotto hos svärmor. Blir hur mysigt som helst. Jag älskar verkligen M´s familj. Lika mycket som min egen. Är lyckligt lottad att ha så fina människor omkring mig. Jag ska bli bättre på att uppskatta det.

Är ni klara med era klappar eller ska ni också försöka er på att ta er ut i julstressen?

Nu ska jag jobba på för det är inte många timmar på jobbet idag och sedan är jag ledig fram till den 4 januari. Både jag och M toklängtar efter ledighet. Vi ska sova och bara njuta av varandras sällskap när jul"stressen" är över.

Ha en fin dag i snön!

Tisdag 22 december

God kväll!
Fortfarande massor med snö utanför fönstret. Jag och M kom precis in från en härlig promenad. Det knarrar sådär härligt under fötterna när man går i snön. Jag älskar det. Snälla låt det stanna kvar i ett par dagar till?!

Ska sätta mig och göra färdigt bildalbumet som mamma och pappa ska få i julklapp. Ett par bilder kvar att klistra in och sedan ska det skrivas lite och så. Sedan äntligen färdigt. Vadå sista minuten typ.. Aja bättre sent än aldrig :)

Först ska vi ner i tvättstugan igen för att tömma de sista maskinerna. All tvätt blev inte tvättad idag för en av maskinerna var trasiga så det blir nog en sväng ner imorgon också. Skönt att ha allt klart innan julafton. Då ska det bara njutas.

Just det, glömt berätta om vår incident med grannen i måndagsnatt. Brandlarmet börjar tjuta och M går ut i trappuppgången för att kolla var det kommer ifrån. Han knackar på hos grannen och hon öppnar stupfull och med rök i hela lägenheten. Hon hade själv inte hört larmet och M blev ordentligt irriterad på henne. De började bråka med varandra och det var en arg M som kom tillbaka in och slängde igen dörren. Efter det sprang och in och ut och ryckte i vår dörr och försökte få upp låset så vi fick ringa polisen som kom och pratade med henne. Men hon fattade ju typ inget så de åkte igen. M la sig i soffan för att höra om hon kom igen och jag låg och lyssnade i sovrummet. Så så mycket sömn fick vi inte. Och när vi kom hem i eftermiddags så är det någon som brytit sig in med kofot i hennes lägenhet. Polisen fick vi reda på av grannen. Känns skönt att det inte var någon typ av inbrott i alla fall. Vilket område vi bor i. Hoppas de låser in den där tokiga grannen nu. Inte första gången hon håller på såhär.

Hoppas på att få sova bättre i natt för sömn det är något som vi båda två behöver mycket av nu.

Ha en fortsatt fin kväll och hoppas inte ni blir störda av några tokiga grannar.

Måndag 21 decmber

Mår typ fortfarande illa. Jag kan ju inte vara bakfull fortfarande?
Var inte på jobbet förrän halv tio imorse. Trodde inte jag skulle komma ur sängen när M´s klocka ringde halv åtta.
Men det var bara att pallra sig upp och köra iväg M till jobbet och sedan vidare mot ljusterapin och sedan till jobbet. De tyckte jag såg ut som en mindre vrak. Haha snällt liksom.

Gick från jobbet tidigt dessutom då jag skulle till UMO för ett nytt recept på p-piller. Högt blodtryck som vanligt så nu ska vi hålla lite koll på det eftersom jag är där i alla fall en gång i veckan hos kuratorn.

Nu är jag i alla fall hemma och tänker stanna kvar i soffan resten av kvällen. Är mätt och belåten. Gjorde ordning ett litet julbord åt mig och M och överraskade honom med det när han kom hem från jobbet. Han blev jätteglad. Mysigt att få äta julmat med massvis med snö utanför fönstret. Ja tro det eller ej men det har kommit snö i Göteborg också. Och det är inte lite. Jag hoppas verkligen att det kan ligga kvar fram till julafton nu. Det skulle ju verkligen vara toppen.

Nä nu ska jag krypa ner under filten i soffan igen.

Ha en fin kväll allihop!

Söndag 20 december


Jäklar vad bakfull jag har varit idag. Jag som lovade mig själv att inte dricka något alls igår kväll fick i mig alldeles för mycket.
Öl, vin och drinkar. När M väckte mig klockan fyra imorse när han kom hem från krogen upptäckte vi spya i hela sängen. Jag hade inte märkt något alls. Jag hade kunnat kväva mig själv av min egen spya. INTE okej. Nu får det vara slut på det här.

Vi har legat i soffan hela dagen. Tog ett avbrott för en promenad och lite frisk luft och påvägen bestämde vi oss för att köpa pizza. Fattar ni att det gått långt när Charlotte bestämmer sig att äta pizza? Det händer ju typ inte.

Nu har vi i alla fall precis kommit hem från en mysig stund med mamma och pappa. Innan dess var vi en sväng på Liseberg. Så fint men så kallt. Tårna höll ju på att ramla av för de var så stelfrusna.

Nu ska vi lägga oss i soffan och fortsätta mysa. Det är ju trots allt vår tre-årsdag idag :) Grattis till oss ♥
Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går M!


Lördag 19 december

Hej underbara vänner!

Lördag idag, solen skiner och det är kallt. Blev promenad både till och från tjejernas träning idag. Hur mysigt och skönt som helst. Nu är jag hemma igen och ska äta lite lunch. Efter det blir det städ, fix med julklappar och pyntning av granen. Blev inget sådant igår heller. Trötta som vanligt. Ble en god räksmörgås i soffan istället. Somnade sedan på soffan och kom inte i säng förrän tolv. Får bli en liten nap här på dagen tror jag så jag orkar med festen ikväll. Vi ska fira M som sagt.

Nu ska jag sätta på julmusik här :)

Vad gör ni idag?

Ut i mörkret

Dags att plocka ihop för dagen. Nu är det vila i två dagar. I alla fall från jobb. Lite städ och fix blir det såklart hemma inför M´s fest.
Men idag ska jag bara ta det lugnt och mysa massor med min M. Första helgen på tre veckor som vi är hemma båda två :) Härligt med besök i sängen ;) haha.

Ha en fin fredag nu allihop och ge varandra mycket kärlek!

Time for lunch

Hasselbackspotatis och kyckling ala M ligger i dagens matlåda. Magen kurrar så bäst att göra den belåten :)

Fredag 18 december


Först vill jag börja med att grattulera min älskade M! Idag är nämligen dagen då han haft sitt körkort i ett år.
Ett år kvar och sedan är prövotiden slut. Det innebär inte att du ska köra ännu fortare älskling ;)

Fredag idag. Helt ljuvligt. Efter en hård och stressad arbetsvecka ska jag nu få gå på ledighet i två dagar. Dessutom jobbar vi bara två½ dag nästa vecka så det känns ännu bättre faktiskt :)

Ikväll blir det bara mys med pojken. Kanske hyr en film då utbudet på tv inte är något att hänga i granen.
Just de hänga i granen, blev inget pyntande igår heller men idag så. Ska ju ha kalas för M imorgon kväll och då vill jag ha den färdig. Det blir vår fredag + något gått att äta.

Vad hittar ni på?

Julstämning

Vilken härlig stämning man får i kroppen när julen närmar sig.
Bara en enda vecka fram till julafton.
Det är kallt ute och jag sitter och lyssnar på julmusik. Får dessutom gjort massor på jobbet. :)
Två momsar är redan färdiga. Mycket material är inne så jag kan börja på. Tror det kommer bli en bra månad trots ett par lediga dagar mellan jul och nyår. Det förtjänar både jag och M.

Ska ni vara lediga något?

Torsdag 17 december


Glömde ställa klockan igår kväll men som tur var hade inte M glömt det men hans klocka ringer senare än min så var inte uppe ur sängen förrän efter sju. Blev att kasta i sig en smörgås, sätta på sig lite smink och borta gaddarna och ge sig ut i kylan. Vilken tur att jag köpte en ny tjock halsduk igår så jag slapp frysa. -7 grader var det. Hoppas vi kan få lite snö nu för den som kom igår ville inte stanna kvar. Antagligen för blött då det regnat i flera dagar. Tycker mycket bättre om det kalla. Hoppas det fortsätter såhär fram till nyår i alla fall. Lite snö på det blir en fin bonus :)

Idag är det jobb, ljusbehandling och handbollsträning med småtöserna. Den sista innan jul. Blir skönt med ett juluppehåll. Det behöver vi allihop.
Ikväll ska vi pynta granen. Vi orkade inte det igår utan låg i soffan och mös istället. Ibland behöver man det.

Vi hörs igen om en stund...


Inte som jag tänkt mig

God kväll vänner!
Eftermiddagen blev inte som jag tänkt mig riktigt. Blev inte en enda julklapp till. Får göra ett nytt försök till helgen.
Vill gärna bli färdig innan nästa vecka för då är det så mycket som händer i alla fall. Är alltså redan hemma och ska äta lite mat tillsammans med min prins. Sedan ska jag nog pynta granen. Då är liksom allt klart här hemma inför jul. Ska försöka kika runt på nätet också om jag kan hitta något skoj i julklapp.

Har en del att göra till sängen ropar på mig alltså.

Ta hand om er i vintermörkret!

Slut på arbetsdagen

Usch vad jag fick ont i kroppen helt plötsligt. Det bara flög på mig. Konstigt. Hoppas det inte blir mer än så.
Tänker fortfarande ta min promenad hem och sedan träffa Viktoria för lite shopping. Sen om det blir någon julgranspyntning får vi se. Jag har ett par timmars sömn att ta igen....

Måste bara berätta...

... att det toksnöar ute :)
I flera dagar har jag varit avundsjuka på alla som skrivit och berättat hur det snöat hos dem.
I Göteborg har det bara regnat men nu äntligen. Det ligger ett vitt täcke utanför fönstret och jag älskar det.
Snälla Moder Jord, låt det ligga över jul.
Tomten jag önskar mig en vit jul i år. Jag har varit snäll.


En vecka sen sist

Hej min hjärtan!

Jag vet jag borde skämmas. Nästan en hel vecka har jag varit borta från bloggen. Och någon egentlig andledning har jag inte heller mer än att jag inte orkat sätta mig ner och skriva ett par rader. Det har varit så fullt upp hela tiden och när jag väl satt mig ner så har jag inte orkat göra någonting alls. Jag hoppas att ni förlåter mig.
För att gottgöra er kommer det komma flera inlägg under dagen men vad som hänt det senaste. Delar upp det för jag vet hur hemskt jobbigt det kan vara med lååååånga inlägg. Speciellt utan bilder. Som det troligen kommer bli då jag sitter vid jobbets dator. Har ju lovat att visa er lite bilder från nya kameran och från helgen i Stockholm. Det kommer, håll ut. Snart får jag långledigt från jobbet och då har jag all tid i världen för datorn. Ska bara hitta lite extra inspiration också.

Idag är Bamse med mig på jobbet så det blir en skön promenad tillsammans med honom hem idag.
Klockan halv sex ska jag träffa kära Viktoria för lite julklappsshopping. Snart färdig med allt :)
När jag kommer hem ikväll ska jag leta fram allt mitt julgranspynt och göra granen fin. Den tog vi in i vårt hus igår :) Så fin är den. Ni ska få en bild på den också. Lovar.

Snart tillbaka.....

Stor kram

Full rulle

Var har den här dagen tagit vägen egenltigen?
Var på jobbet redan kvart över sex och nu är den snart fyra och jag har haft att göra hela tiden.
Undantagsvis för den timman då jag var iväg och körde M till Liseberg där de tar bussen över till Norge och Hemsedal. Nu är jag gräsänka fram till söndag. Känns tråkigt såklart och jag saknar honom redan men det ska tydligen vara bra... :)

Nu ska jag hämta ett paket på OKQ8, hem och hämta träningskläder, iväg på ljusterapi, äta middag hemma hos mamma och pappa, iväg på träning och sedan äntligen komma hem och försöka ta det lugnt ett par minuter. Just nu är jag så stressad och har så mycket tankar i huvudet att jag snart sprängs.

Vi hörs imorgon igen. Då är det fredag mina vänner :)

Back on track

Heej hjärtan!

Grymt dålig uppdatering de sista dagarna, jag vet. Men all min tid har jag ägnat åt annat som jag tycker är viktigare. Klart bloggen också är viktig. Ni är viktiga men ibland prioriterar man annat helt enkelt.

Min helg i Stockholm var underbar. Ida har fått en stor fin mage och jag fick känna bäbisen sparka ett par gånger. Vilken häftig känsla. Finns ju liksom en liten människa där inne som är beräknad att komma till värden om bara tre veckor. Som jag längtar efter att få se en liten bild på livet.

Kom fram runt ett på lördagen och då tog vi en sväng på Forum. Hittade två julklappar och en tröja åt mig själv, såklart :) Åt lunch på tacobar och åkte vidare mot Ica och köpte med oss lite gott för kvällen.
När vi kom hem kom Idas svägerska med son och svärföräldrarna över på julfika. Hur mysigt som helst.
När de gick gjorde vi ordning mat, kyckling med ugnsbakad potatis, och satte oss framför tv:n och där satt vi resten av kvällen.

Söndagen började lungt och vi såg VM-matchen mellan Sverige-Brasilien. Åkte en sväng över till Idas lillasyster och kikade på hennes och sambons nya lägenhet. En tvåa som var hur fin som helst. Vilket jobb de gjort på så kort tid. Stannade där ett par timmar och sedan blev det åter en sväng på Ica för att handla hem julmat.
Kvällen bjöd på underbart god mat och julklappar. Fick en fin röd stickad tröja och ett halsband med ett stort rött hjärta. Ida fick dvd:n Flickan som lekte med elden, ett halsband i grönt och bodys till bäbisen där det stod: I ♥ mum, I ♥ dad och en randig i svart. Passar både tjej och kille tyckte vi :)
Somnade i soffan efter ännu en underbar dag.

Måndagen började bra. Vaknade av att Ida kom och kröp ner i sängen brevid mig och sedan låg vi där och tjattrade i ett par timmar innan vi kom på att vi var hungriga och åt då smörgås med rödbetssallad och köttbullar. Mums. Slapp i soffan och klockan sju körde vi mot centralen där jag tog ett tåg hem som var trasigt och inte kunde köra på helfart. Hemma lite senare än beräknat men det gjorde inte mycket. Huvudsaken var att jag fick krama om min M igen.

Gårdagen bestod av grymt mycket jobb, ljusbehandling, kuratorprat, middagslagning, beställning av en julklapp till pappa, hämtning av bilderna till mamma och pappas album och mys med M. Dessutom sista avsnittet av Hemmafruarna. Shit vad spännande. Nu längtar man lagom mycket efter våren och nya avsnitt.

Idag blir det en hel del jobb igen och kvällen ska spenderas en stund i tvättstugan och sedan i soffan med M för imorgon åker han till Hemsedal med killarna för att åka skidor och är inte hemma igen förrän söndag kväll/natt.

Jag vet att det blev långt nu men har inte skrivit på ett par dagar så jag hoppas ni ursäktar. Bilder från helgen kommer. Ni måste ju få se resultatet av min nya kamera. Men det blir först när M har åkt för då har jag ju lite tid över till datorn. Helgen är ganska fullspäckad redan.

Nu blir det morgonfika. Take care..............


4 december

God eftermiddag vänner!

Tio minuter kvar till jag går hem och tar helg. En helg som blir en dag längre då jag är ledig på måndga också.
Ska ju som sagt hälsa på min bästa vän i Stockholm och det ska verkligen bli hur mysigt som helst.
Halv tio imorgon går tåget så kvällen blir lugn med packning och kvällsmys i soffan med M. Längtar.

Dagen har varit ganska seg idag hos oss alla på jobbet. Blev en del gott igår men vi var hemma rätt tidigt, runt elva redan och jag somnade fort. Vaknade sedan tre och efter det kunde jag inte somna om.
Kvällen blev väldigt lyckad. Med andra ord var ett väldigt populärt spel.

Nä nu plockar jag ihop här och går ner och väntar på M.

Vad gör ni ikväll?

3 december

Hej hopp!
Vaknade pigg och glad klockan sex imorse och tog mig en lång dusch, åt en bra frukost och packade ner det jag ska ha på mig ikväll. Vi ska ju som sagt äta julbord ikväll. Hela kontoret. Ska bli jättemysigt. Lovar att ta massor med bilder så ni får se senare.

Snart är det dags för lite morgonfika och efter det blir det jobb fram till två då vi stänger kontoret för idag.

Gårkvällen spenderades i soffan då jag var helt slut. M skötte tvätten helt själv. Tack älskling!

2 december

Hej mina vänner!
Sen uppdatering idag. Full rulle på jobbet och halva veckan har redan gått. Det går verkligen tokfort.
Imorgon är det dags för julbord med jobbet och det ska bli himla mysigt. Hoppas de spelar lite julmusik så man kommer in i rätt stämning :)

Hade en fin eftermiddag med syster igår. Både hon och jag shoppade men tyvärr inga julklappar utan bara till oss själva. Ja jag vet att jag inte borde men jag bara var tvungen :) Blev en röd fin tunika med svart sidenband i midjan och en lång väst, båda från Gina Tricot.
Stannade på Ica på vägen hem och köpte med mig pepparkakor. Blev så himla sugen.
Till middag blev det pasta carbonara och efter det tillbringade jag kvällen i soffan. Hur skönt som helst.

Idag händer lite mer. Efter jobbet blir det en promenad hem i den härliga kylan, ljusbehandling, slänga in tvätten, åka förbi Erica och hälsa på deras bäbis Freya, hem och ta hand om tvätten, ta mig en bad och sedan njuta av ännu ett avsnitt av Grey´s. Snart juluppehåll där så bäst att njuta ordentligt.

Imorgon funderar jag på att vara ledig på dan för att umgås med syrran innan hon åker hem och försöka få tag på ett par klappar. Vi får se hur jag ligger till med arbete. Sedan blir det ju lite fördrinkar hos chefen runt tre innan julbordet som börjar sju.

Nu längtar jag till lunch men först lite mera jobb...


En riktigt rolig eftermiddag

Nu har klockan passerat fyra och kontorstiden är slut, dagens arbete är över och jag ska ta och träffa min fina syster på Frölunda Torg för lite shopping. Hoppas jag. Inte till mig den här gången utan julklappar.
Får se hur det går.

Vi hörs ikväll tror jag. Känner mig på riktigt bra humör denna eftermiddag :D

Baka baka liten kaka


Jag skrev ju alldeles nyss att jag skulle julbaka om jag hade ork och lust när jag kommer hem i eftermiddag.
Vad bakar man egentligen till jul? Mer än pepparkakor då men det tar alltför lång tid för att börja med ikväll.

1 december


Heej mina vänner!

Klockan närmar sig halv tolv och jag tänkte ta en liten snabbpaus från arbetet och uppdatera er lite.
Blev en mysig kväll igår. Skickade ÄNTLIGEN iväg filen med bilder som jag ska framkalla till mamma och pappas album. Nu ska jag vara fixa bilder till farmors album också.
Lagade en god tonfisksallad åt mig och M när jag kommit hem från ljusterapin och efter maten hämtade vi julklappen som M beställt åt sin mamma. En allldeles lagom promenad i den sköna kvällen.
Resten av kvällen spenderade M framför sin julkalender (gå in och kika vet jag) och jag i sängen.

Vaknade med världens illamående i morse så tog mig en varm dusch men jag mådde bara sämre av värmen och häll istället på att svimma. Gick och la mig ett par minuter och fick sedan i mig lite frukost medan jag gjorde ordning havregrynsgröt åt M. (Mår lite bättre nu men illamåendet hänger i... Konstigt).
Att äta frukost tillsammans en vardag är sällsynt men väldigt mysigt. Tände den första lågan på mitt nummerljus och ikväll får jag skrapa första luckan på kalendern. Det är 1 december och jag älskar det. En månad kvar till det nya året och jag ska försöka njuta så mycket det bara går.


På jobbet flyter det på. Kunderna kommer in då och då med arbete så jag har att göra hela tiden. Skönt.

I eftermiddag ska jag kika lite på julklappar och sedan blir det nog en skön hemma kväll igen.
Kanske jag ger på mig lite julbak... Vi får se vad jag orkar med ikväll.

Vad gör ni idag?

Uppdate: Här går ni in och kikar på min M´s julkalender.

Vad är detta?

Något gult lyser starkt utanför mitt fönster just nu. Kan någon tala om för mig vad det är?
Det ser väldigt fint och härligt ut :)

Ticktack

Full rulle här på jobbet så jag återkommer om en liten stund :)

RSS 2.0