080407

image335

Vem önskar inte att man vaknade upp till lite sol? Men icke, när jag tittade ut genom fönstret i morse var det helt vitt!!
Snö?! Igen?! Nu får ju faktiskt vädret ta och ge sig. När ska våren komma? På riktigt?!
(Nu har jag fått gnälla lite)

God morgon alla fina!!

Inte blivit något bloggande alls i helgen, jag har haft fullt upp.
Var ju, som sagts tidigare, tränarutbildning i helgen. Åh vilken bra kusr det var. Jag är så glad att ni övertalade mig att gå den.
Har fått så mycket inspiration till nya träningar. Så mycket nya övningar. Så mycket nya idéer. Så mycket av allt helt enkelt :) Ska jag vara ärlig så funderade jag ett tag på om jag skulle lägga av, kändes inte som om jag hade något att ge mina tjejer längre :( Men är så glad att jag fortsatt och fått chansen till att göra mina tjejer till de bästa, för de är precis det som de ska bli :) Bäst!! Vi ska bli smidiga, snabba och få bättre spelförståelse :)

Längtar redan till träningen imon, var längesen jag gjorde de nu :) Snart är säsongen slut men vi ska nog hinna ses ändå, handboll är ju inte vara handbollsträning utan så mycket annat. Viktigatse: Gemenskap!

Idag blir det mycket jobb och i eftermiddag ska jag och M åka iväg för att hämta färg, spackel och allt som man måste ha för att måla om hemma. Vi har nog bestämt oss ganska bra om vilka färger vi ska ha nu :) Behöver ändra någon men de blir bra :) Så i veckan blir de mycket förarbete i nya lägenheten. I helgen måste de börjas måla och på söndag kommer M´s pappa med lastbilen och ska flytta alla våra saker. Ojoj vad de är mycket som händer nu. Ganska jobbigt men snart får jag ju åka upp till min Ida och vila upp mig så det ska nog gå bra!

Ni förstår ju då att de inte kommer att bli så mycket bloggande denna vecka men hoppas ni förstår mig!!

Ta hand om er!!

Kärlek
Charlotte

Kommentarer
Postat av: Jonna

godmorgon:)

2008-04-07 @ 10:05:01
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: Ida

Har ni snö!?!?!

Här är det visserligen inte sol, utan regn och mulet. Men snö?! inte nu! nej tack!
Snön skulle ju ha kommit i VINTRAS, inte mitt på våren. Hoppas snön snart smälter bort för dig raring! ;)

KÄRLEK

2008-04-07 @ 10:33:05
URL: http://wiberg.blogg.se
Postat av: Malin

Har ni snö? Skojar du eller? Vi har ingenting och vi bor ändå i samma stad. :S snacka om lokala snöbyar.

2008-04-07 @ 11:03:32
URL: http://maaaling.blogg.se
Postat av: Malin

Ne jag e inte hemma e på jobbet. Massa att göra men datorn fuckar sig totalt. Sitter på andra datorer för att allt ska fungera. Ja men fråga maria det. Skulle ju vart bra att kunna sånt liksom. Glöm inte kolla imon med mattorna i hallen och meddela mig så fort som möjligt annars får jag komma på något annat.

2008-04-07 @ 11:34:07
URL: http://maaaling.blogg.se
Postat av: Malin

Det ordnar sig jag har börjat skissa på lite saker. Så kan vi pratas vid för vet inte om jag har saker för 1½ timma. Kan ju kolla på fredag eller nått sånt.

2008-04-07 @ 12:03:51
URL: http://maaaling.blogg.se
Postat av: Malin

Okej okej men det låter bra. Jag tänkte köra mattorna för att få in något annat i deras träning. Och de där 2/2 övningarna som visades i lördags.

2008-04-07 @ 14:09:20
URL: http://maaaling.blogg.se
Postat av: Malin

Föra bollen mellan benen runt sig själv
sityps med bollen typ sånna övningar. Tänkte göra lite enmansövningar med. Som vi gick igenom på praktiken i lördags. Minnet e bora eller? hehe

2008-04-07 @ 14:34:30
URL: http://maaaling.blogg.se
Postat av: Malin

Asså var det någon emning med att du gick på den utbild.? Det var till exempel när man satt på golvet kastade upp bollen och sedan skulle resa sig o fånga bollen. Att föra bollen runt benen utan att flytta fötterna m.m?

2008-04-07 @ 15:14:44
URL: http://maaaling.blogg.se
Postat av: Malin

Jupp får testa dem lite. Jag ska skissa på lite passningsövningar o sånt med. Så hur mogna de e men de borde vara ganska mogna för det för de står i boken

2008-04-07 @ 15:49:50
URL: http://maaaling.blogg.se
Postat av: Malin

Då ska vi köra på dem på lördag. Blir ju kanon att träna på dem ju.

2008-04-07 @ 15:54:06
URL: http://maaaling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0