Tisdag 22 december

God kväll!
Fortfarande massor med snö utanför fönstret. Jag och M kom precis in från en härlig promenad. Det knarrar sådär härligt under fötterna när man går i snön. Jag älskar det. Snälla låt det stanna kvar i ett par dagar till?!

Ska sätta mig och göra färdigt bildalbumet som mamma och pappa ska få i julklapp. Ett par bilder kvar att klistra in och sedan ska det skrivas lite och så. Sedan äntligen färdigt. Vadå sista minuten typ.. Aja bättre sent än aldrig :)

Först ska vi ner i tvättstugan igen för att tömma de sista maskinerna. All tvätt blev inte tvättad idag för en av maskinerna var trasiga så det blir nog en sväng ner imorgon också. Skönt att ha allt klart innan julafton. Då ska det bara njutas.

Just det, glömt berätta om vår incident med grannen i måndagsnatt. Brandlarmet börjar tjuta och M går ut i trappuppgången för att kolla var det kommer ifrån. Han knackar på hos grannen och hon öppnar stupfull och med rök i hela lägenheten. Hon hade själv inte hört larmet och M blev ordentligt irriterad på henne. De började bråka med varandra och det var en arg M som kom tillbaka in och slängde igen dörren. Efter det sprang och in och ut och ryckte i vår dörr och försökte få upp låset så vi fick ringa polisen som kom och pratade med henne. Men hon fattade ju typ inget så de åkte igen. M la sig i soffan för att höra om hon kom igen och jag låg och lyssnade i sovrummet. Så så mycket sömn fick vi inte. Och när vi kom hem i eftermiddags så är det någon som brytit sig in med kofot i hennes lägenhet. Polisen fick vi reda på av grannen. Känns skönt att det inte var någon typ av inbrott i alla fall. Vilket område vi bor i. Hoppas de låser in den där tokiga grannen nu. Inte första gången hon håller på såhär.

Hoppas på att få sova bättre i natt för sömn det är något som vi båda två behöver mycket av nu.

Ha en fortsatt fin kväll och hoppas inte ni blir störda av några tokiga grannar.

Kommentarer
Postat av: CaTTis

Usch, guu vilken jobbig granne! Har hon kommit tillbaka?! Kram

2009-12-26 @ 12:51:17
URL: http://cataztrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0