Juldagen 25 december

Även denna juldag började tidigt. Eller vaknade strax efter tio av att telefonen ringer. Syster som berättar att vi åker om en timma. Dags för den årliga middagen hos farmor. Där samlas pappas familj och farbrors familj för lutfisk eller fläskfilé. M kunde inte följa med i år då han åkte på julmiddag hos sin pappa i Uddevalla.

Var framme på Tjörn efter tolv. Pappa och farmor satte igång med mat och vi andra tog det lugnt framför tv:n.

Farbrors familj kom runt två och då var det dags för middag. Blev hur gott som helst. Pappa vet minsann hur man lagar mat. Speciellt brunsås :)

Efter maten blev det efterrätt i form av Risalamalta (Stavas?) och prat. Syster åkte hem till sin sambo och mina två kusiner skulle iväg på andra saker så det blev bara jag, mamma, pappa, farbror och hans fru och farmor kvar. Snön kom i full kraft så när klockan var sex tyckte vi det var bäst att bege sig hemåt. Tar ju ändå en timma hem till Göteborg. Trodde vi ja. Efter ca två timmar var vi hemma. Det var värsta snökaoset och vägarna var glashala så vi kunde inte köra mer än 70 på motorvägen. Men vi kom hem hela och det är huvudsaken. Skoj att få ha kört pappas nya bil i alla fall. En Kia Ceed.


När vi kom hem kom M förbi en kortis och berättade att han skulle ut. Juldagen är tydligen den största festdagen men jag stannade hemma av trötthet. Blev lite julmat med mamma och pappa och en stund framför tv:n och sedan hem till mig för lite tv-spelande. Fick ett nytt spel till Wii:t i julklapp. Super Mario Brows. Hur skoj som helst.
M kom hem runt ett, han orkade inte mer sa han så vi la oss och somnade gott på en gång.

Kommentarer
Postat av: CaTTis

Visst är bilen skön att köra..=)

2010-01-02 @ 12:06:47
URL: http://cataztrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0