Ne nu jäklar är jag faktiskt förbannad

Förbannad är verkligen det rätta ordet just nu. Jag håller på att lägga in lite betalningar nu och är snart klar och efter det tänkte jag ta tag i dagens post (som jag hoppasdes på skulle bli mycket då fyra av mina kunder inte vart uppe med nått material ännu) men har det kommit nån post till mig idag? NEJ!

Jag blir alldeles tokig. Jag har semester om två veckor och är bara klar med en moms. 7 ligger jag bra till med, ska bara kolla upp ett par saker men de andra fyra hhar jag inte börjat med därför att de inte kan komma in med materialet. Hur svårt kan det vara liksom?! Gaaaah! Ibland bara jag ogillar mitt jobb så mycket. Man ska slita sig till tre veckors semester och sen hinner man knappt klar innan semestern gör att kunder inte kan komma in med materialet i tid.

Nu sitter jag häroch nästan kokar!!!


Kommentarer
Postat av: H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. Anne von Porat

Tävla om goodiebag värde över 20 000 kr läs mer i min blogg och länka gärna till inlägget i min blogg så har du större chans att vinna.



Kopiera denna länk direkt in i din blogg så är chansen stor att just du vinner. Detta är den största tävling någonsin i bloggvärlden

http://annawintour.blogg.se/2008/july/tavla-om-goodiebag-varde-over-20-000-kr.html#comment

2008-07-28 @ 10:29:32
URL: http://veckomagasinet.se
Postat av: katarina

du har en jättefin sida, gulligt med nallebjörnarna (;

2008-07-28 @ 12:51:56
URL: http://wwwkay.blogg.se/
Postat av: katarina

vsg :)

2008-07-28 @ 15:47:22
URL: http://wwwkay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0