6 november

God morgon hjärtan!

Vill börja med att gratulera Erica och Kenny för sin nyfödda dotter. Hon kom under gårdagen och vägde och mätte normalt. Allt har gått bra och jag är så glad för deras skull. (Lite avis om man mår lov att erkänna det).

Fredag idag, veckans bästa dag. Nästan löjligt glad känner jag mig idag. Syster är i stan och hälsar på så det blir en hel del mys med henne ikväll. Vi ska äta middag hos mamma och pappa ikväll och sedan får vi se vad vi hittar på efter det. Imorgon blir det i alla fall Ullared så vi ska skriva en lista på vad vi behöver senare. Blir en sväng på Frölunda Torg idag också för båda två behöver leta ny vinterjacka.

Gårdagen blev bra den också. Pappa skämde bort mig genom att hämta upp mig med bil på jobbet och bjuda mig på middag. Rotmos med fläsklägg. Gott.
Efter middagen tog jag och syster en tur med Bamse och kunde prata av oss lite. Sedan var det dags för träning. Gick bra som vanligt. Tjejerna är verkligen duktiga. Syster var med och kikade så efter blev det ännu en liten promenad hemåt, hon till mamma och pappa och jag till M.

En lång dusch och Lyxfällan fick avsluta min kväll tillsammans med lite tårar för att jag var så lycklig för Ericas skull. Grattis ännu en gång.

Snart är det dags för morgonfika. Vi hörs igen lite senare!


Kommentarer
Postat av: CaTTis

Ja men visst blir man glad! =) Jag ringde upp henne med en gång, men hon orkade inte prata.. och de hörde jag varför.. hehe



Jag har en halloweenfest inboka imon i GBG... men vet inte om jag skall gå.. har ju varit sjuk och har match på söndagen... =S



Själv da?

2009-11-06 @ 11:49:50
URL: http://cataztrof.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Dags för fredags mys :)Min fredag börjar med en bilfärd...

2009-11-06 @ 13:46:38
URL: http://viklun.blogg.se/
Postat av: HANNA

Tack så mkt! Och detsamma! :)

2009-11-06 @ 14:53:05
URL: http://haze84.blogg.se/
Postat av: Rozaleen

tack snälla rara <3 :)

2009-11-06 @ 15:09:23
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: Rozaleen

åh tack detsamma gumman!



ska du göra nåt skoj i helgen??

puss

2009-11-06 @ 16:03:33
URL: http://totalflopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0